AKTUELNO

Njihov odnos je postao zategnutiji otkako je Gordana ušla u rijaliti.

Odnos između Sare Reljić i Teodore Džehverović je iz dana u dan sve zategnutiji. Njih dve skoro da i nemaju nikakvu komunikaciju, a i kada popričaju nešto to su obično rasprave.

Foto: Printscreen Youtube

Novinar najbržeg portala u Srbiji, Pink.rs, Darko Tanasijević je upitao Teodoru šta je uzrok njihovih čestih svađa, da li je to Maca Diskrecija, sa kojom je Pinkova zvezda u vrlo korektnim odnosima ili je posredi nešto drugo.

Sedela sam ovde sa Sarom Reljić i dobro znam kakvo je mišljenje imala o nekim ljudima. Smatrala sam je totalno drugačijom zbog onoga što je pričala, a onda je ušla ovde, podržala Macu, znajući ko je i šta je ona. Podržava je kada mene napada, mene napada zato što se ja branim. Svesna sam ko sam i šta sam, nema potrebe da budem ljubomorna na nju, ni u kom smislu. Njoj želim svu sreću - prokomentarisala je Teodora.

Foto: Printscreen Youtube

Sara je definitivno iz bolje porodice - dobacila je Maca Diskrecija.
Ja ne smatram da nju branim srčano, ja samo iznosim moje mišljenje. Ja tačno znam na čemu sam sa Macom. Ja sam se tada jedno vreme družila sa Teodorom i tada mi nije zamerala što se družim sa Macom. Momenat od kada smo mi imale neku netrpeljivost je kada je Goca došla, pa su one imale neki razgovor u pabu. I onda sam ja pomislila zašto bih ja super sa nekim ko mene ne gleda kao super osobu - rekla je Sara.

Foto: Printscreen Youtube

Ako je suditi prema njihovim komentarima, ljubav cveta i kod jedne i kod druge, karijera u usponu, pa je očigledno uzrok netrpeljivosti između njih dve upravo Maca, jer kako kažu drugih zamerki nemaju.

Pročitajte još: NOVI CIMERI UŠETALI U BELU KUĆU: Njih dvojica su od večeras RAVNOPRAVNI UČESNICI ZADRUGE! (VIDEO)

Gordana Džehverović se kao po običaju ponovo uključila u razgovor kako bi podržala svoju ćerku. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'