AKTUELNO

Nije mogao da ćuti, pa iskreno progovorio o svojoj cimerki.

Nakon što su Gordana Džehverović i Kristina Kockar "zaratile" zbog toga što je Goca sasula sve u lice šta misli o njoj, kako ona uopšte nije devojka kakvom se predstavlja. Anđelo Ranković je zaprepastio sve ukućane kada je ustao i rekao sve što misli o svojoj cimerki Kiji.

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam taj prcoljak za koga je rekla da je najlepši momak, ali je to najverovatnije rekla zbog Slobe. Ti si ovde došla da rešiš neke stvari sa Slobodanom, ti si mogla sve da rešiš i onaj jedan dan, na kraju krajeva mogla si i da sačekaš napolju. Ona uživa u slavi i popularnosti. Ja smatram da ona ima najprljaviju dušu. Svako njeno ustajanje je ironičan smeh, to je sarkastično, onda se Sloba iznervira i posvađa sa Lunom... Mislim da je Sloba kvalitetan dečko, ali ja ne razumem ni njega ni Lunu što oni imaju bilo kakvu komunikaciju sa njom. Nju niko fizički ne napada, ne vidim razlog zbog kog bi nju Slobodan branio. Od bračnog para nema ništa, oni su samo na papiru. Ako je ona u braku, šta će ona u Hotelu sa Filipom u wc-u gde se tresu kamere. Ja ovo ne smatram brakom. Potpis koji čeka da bude ozvaničen da oni nisu u braku - rekao je Anđelo.

Foto: Printscreen Youtube

Kristina je pomno slušala sve što je Anđelo pričao i bilo je primetno da joj ne odgovara to što on govori, pa kako nije imala ništa u svoju odbranu da kaže, ona je iz trenutka u trenutak menjala svoje "face", a onda ponovo ušla u konflikt sa Gordanom Džehverović.

Pročitajte još: NE ZNAM NI KAKO TI SE ZOVE MUŽ: Milica se čula sa ćerkom, rasplakala se i saznala POL BEBE KOJU ONA ČEKA! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Anđelo Ranković

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'