AKTUELNO

Jelena nije birala reči!

Žestoka svađa dogodila se danas između Nadežde Biljić i Jelene Krunić. Pokretač svega bilo je to što je Nadežda uporedila Zoranu Stefanov sa svojom mamom kada je navodila njene pozitivne osobine. Ovo je Jelenu potpuno izludelo.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Nakon što se sastanak završio, Krunićeva je sasula u lice pevačici sve što je mislila o njoj, a svađa je odzvanjala Belom kućom.

Nerviraš me jer ceo dan mafijaš i vičeš "boli me k*rac". Napravila si fejk svađu sa Slobodanom. Mnogo si glupa, ceo svet ti se smeje. Već mesec dana slušam kako ćeš nekom da je*eš mater. Progovori više. Ne smeš nikome ništa da kažeš. IQ ti je broj cipela. Ti si kanal, znaš koji si kanal. Žao mi je što te svi ovde slušaju i ne mogu da veruju šta pričaš. Stvarno misliš da si bitna? Nema ona pojma gde je bušna. Došla ovde sa pričom da će Kiji je*ati mater, Sloba te šutnuo, pljunuo. I šta je tvoja misija? - vikala je Jelena razjareno na svoju cimerku.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZADRUGARI U ŠOKU NAKON OVOG POTEZA OBEZBEĐENJA: Više im NEĆE PASTI NA PAMET DA SPAVAJU nakon zvuka za buđenje! (VIDEO)

Nadežda se nije previše branila, ali ni uzrujavala, već je suptilno pokušala da izbegne dalju svađu.

Ispala sam glupa, ali imam pravo da ne dozvolim sebi neke stvari. A tebi hvala na lepom mišljenju. Hajde sada svi ustanite i napadajte me redom. Ako se ja napušavam sa Jelenom, ti Mićo nemoj da se mešaš - rekla je Nadežda.

Kako je izgledala ova žustra rasprava između dve zadrugarke pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Jelena Krunić

#Nadežda Biljić

'