AKTUELNO

Razotkrivena!

U toku je debata. Tema debate je da li treba priznati da si pogrešio ako imaš osećanja prema bivšem. Bojana Pavlović uhvatila je Anđelu Šparavalo u laži time što je otkrila da je plakala za bivšim dečkom kada je čula pesmu o njemu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Je l' si pogrešila Anđela svojim ulaskom u odnos? -pitao je Đedović.

- Ja ne znam zašto se nalazim među ovim ljudima, ja sam čista. Ostavila sam dečka pred ulazak jer se nije slagao sa ulaskom, mi se nismo pronašli, trebao je da putuje i da igra košarku u Španiji, nije hteo mene da povede sa sobom, tako da nam je veza bila na daljinu i to je sve prolazno. Dobila sam poziv za ovde i rekla sam bolje da prekinemo. Ja sam bila emotivno čista kad sam ušla u odnos sa Bojanom -rekla je Anđela.

- Laže, ja sam znala da nije bila čista u odnosu sa mnom, plakala je na jednu pesmu i prisetila se dečka, tako da itekako znam da je osećala nešto prema prethodnom dečku. Poenta je što je sad slagala jer malopre došla i pita zašto ej u toj grupi. Ona je ušla ovde i nije bila čista sa emocijama u odnosu sa mnom -rekla je Bojana.

- Nije to košarkaš, nego prva veza moja. Sa njim sam imala sve i njega sam jedino baš volela i to je neka pesma naša koju sam njemu posvetila i tad mi je bilo teško -rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

- Anđela nemoj da se pravdaš ovoj čačkalici, ja ne koristim devojke zarad se*sualnih potreba -rekla je Bojana.

- Pa ja je*em naravno, a to je ono što ti nikad nećeš moći da radiš, to te najviše boli -rekao je Anđelo.

- Ja sam bila čista prema Bojani ali me samo podsetila pesma na bivšeg dečka, ne vidim u tome ništa loše. Ja tad čak nisam ni imala jake emocije prema Bojani -rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja