AKTUELNO

Život je nije mazio! Jelena Krunić ostala šokirana ovim saznanjem!

U četvrtak veče ukućani su saznali da je Gordana Džehverović doživela veliku traumu. Ovu ukućanku protiv njene volje na vođenje ljubavi u mladosti primorao je komšija, a sve to u poverenju ispričala je njena ćerka Teodora svom dečku Anđelu Rankoviću, a taj snimak su videli svi zadrugari kada su te noći gledali video-priloge vezane za dešavanja u Beloj kući.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Da život Gordanu Džehverović nije mazio dokaz je i situacija koja se dogodila jutros. Naime, ova stanarka razgovarala je sa Jelenom Krunić o svojoj porodici, a zatim otkrila još jedan težak period koji je preživela.

On (sin Savo) je meni bio najsvetlija tačka, Tea je bila mala kada se keva šlogirala. Kada sam imala pritisak od rodbine, kada sam doživela da me zetovi tuku, kada sam doživela da me sestrići tuku - rekla je Goca.

Foto: RTV Pink

Šta?! Da im j*bem mater bre ja malo! - šokirana je ostala Jelena onim što čuje.
To je bio haos kod mene u kući - nastavila je Gordana.

Foto: Printscreen Youtube

Zetovi da te tuku?! Ej, zamisli bre to, nju da udariš, da ti k*rac odsečem, pi*ka ti materina! - govorila je Jelena Dragici koja je slušala ovaj razgovor.
Zet jedan je u Sloveniji, drugi u Kačarevu. A nisu došli majku da vide i onda su oni da bi se osvetili njoj, svetili se meni. Šta nisu sve radili! Ja za njih nemam osećaj! Zagorela sam! Svašta su pokušavali - pričala je Gordana.

Foto: RTV Pink

Samo bih te zamolila, nemoj da misliš ništa negativno! Njima na dušu! Samo otpusti to - savetovala je Jelena Gocu.

Kako je izgledalo ovaj trenutak možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Gordana Džehverović

#Jelena Krunić

'