AKTUELNO

Pevačica zaboravila na kamere, pa previše rekla!

Posle razgovora sa Drvetom mudrosti, Gordana Džehverović otišla je u spavaću sobu kod svoje ćerke Teodore i njenog dečka Anđela Rankovića. Pevačica je ranije, u poverenju svom dečku, iznela traumu iz mladosti svoje majke, što su u četvrtak veče saznali ostali ukućani.

Foto: RTV Pink

Ova tema bila je na dnevnom redu, kako u Rajskom vrtu, tako i u spavaćoj sobi. U toku ovog popodneva Gordana je želela otvoreno nakon svega po prvi put o svemu da razgovara sa naslednicom, pa joj je odmah postavila pitanje bez dlake na jeziku.

Šta ti bi majke ti ono veče da pričaš?! - pitala je Goca Teodoru.
Kada mi je ispričala ja reko: "Gde reče ovo budalo?!", slušam, slušam, slušam i reko: "Budalo" - ubacio se Anđelo.

Foto: RTV Pink

To jeste strašno, ali pričamo o životu. Počeli smo da pričamo kako si imala veliku ljubav i o Poreču smo pričali. Ja kada sam te pitala kako si izgubila nevinost, ti nisi htela da mi kažeš i onda ste mi sasvim slučajno ti i Zorica to ispričale - rekla je Teodora mami.

Foto: RTV Pink

Ja vidim sinoć kada su pustili, kada se nisam šlogirala! Šta joj bi ovo da priča, gde se seti ovoga da priča - nasatvila je Goca.

Teodora je tešila majku rečima kako neke stvari u životu čovek ne može da sakrije i da o tome treba da se priča. Kako je sve izgledalo i šta su još majka, ćerka i njen dečko pričali, pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'