AKTUELNO

Okrenula im leđa!

U toku je specijalni izazov Velikog šefa. Današnji voditelj je Darko Tanasijević. Današnja tema su laži. Koja je najveća laž koju su učesnici izgovorili u Eliti i koju su čuli od drugih. Na redu da izlažu su Anđela Šparavalo i Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pričala istinu sve što sam govorila za moju porodicu, to je sve istina da su me sabotirali i da su se svađali stalno. Sve je istina i za ujaka, oni su mene tapšali da ne govorim to. Slobodno neka me tuži ujaka imaju papiri da je bio na lečenju -rekla je Anđela.

Da li se pribojavaš reakcije roditelja? -rekao je Darko.

Možda sam ja ulila njima neki strah ali generalno šta god da je u pitanju ona je rekla da će biti uz mene ali ja to nisam videla, samo je davala materijala da me ljudi ovde urnišu. Ja nikada ne bih pričala te stvari da nisu rekli da sam sve izmislila i da sam monstrum -rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Gde ćeš otići nakon odlaska iz rijlaitija? -pitao je Darko.

Otići ću kod Bojane, sa njima ću popričati zbog čega su pričali sve te laži -rekla je Anđela.

Krenuću od Lakića, laži su da ga gledam na neki način osim prijateljstva, povezivali su me da sam imala nešto sa Munjezom i moram da izdvojim da su rekli kako se dogodio poljubac sa Matorom, još jedna laž je da sam videla prepiske koje nisam videla i to nas je koštalo drugasrtva. Mogu da kažem da sam prećutkivala nešto sa Munjezom da me je muvao i prećutkivao -rekla je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja