AKTUELNO

Bivša devojka aktuelnog učesnika rijalitija "Elita", Marka Janjuševića Janjuša, Jelena, rešila je da u javnost izađe i otkrije da je bila žrtva njegove prevare za novac.

Ekipa portala Pink.rs došla je u posed novih prepiski u kojima se vidi da mu je njegova sada bivša devojka Jelena zapretila da ukoliko joj ne vrati novac, da će se obratiti za pomoć u rešavanju tog problema. Takođe, istakla je da je već dva meseca, kako je napisala: "pravi moronom", iz čega se može doći do zaključka da joj čitava dva meseca nije vratio novac, za koji su očigledno dogovorili povraćaj.

Foto: PRIVATNA ARHIVA

Kada je video ovu poruku, Janjuš nije mogao da ostane imun, te je pukao od besa i krenuo da joj preti, kako se može videti u prepiskama u nastavku, te joj je čak i poručio da će, povrh toga što on njoj duguje pare, da je prijavi.

Foto: PRIVATNA ARHIVA

S druge strane, u jednoj od prepiska se može videti i da joj se on obraća tepajući: "Ljubavi...", kako bi mu ona prebacila novac i kako bi on, kao što je i napisao, rešio nekome dug za kamatu i kako bi bio miran još mesec dana.

U jednom od svojih pokušaja da povrati svoj novac, ona je napisala Janjušu da je hteo da je prijavi, kao što se gore moglo videti, za 1.500-2.000 evra, te i da će da mu da 8.000 evra samo kod javnog beležnika (notara), kako bi se pravno obezbedila da će joj vratiti novac.

Foto: PRIVATNA ARHIVA

Autor: Nikola Žugić