AKTUELNO

Nije mu lako!

Nemanja Đerić Đekson jedan je od najzapaženijih učesnika rijalitija koji obara sve granice gledanosti, Zadruge! On je započeo svoj život u impresivnom gradu nadomak Beograda pre skoro šest meseci, a od tada prošao je kroz razne faze.

Foto: TvPink Printscreen

Njegov odnos sa Anđelom Vešticom, pa onda Minom Vrbaški gledaoci su pratili iz dana u dan bez daha. Mina je ponovo u Zadruzi, što je izazvao veliki haos obzirom da je Đekson započeo vezu sa Jelenom Krunić, ali se ipak dokazalo da stara ljubav zaborava nema.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, danas Đekson nije dobre volje i poprilično je nervozan, što su primetili svi njegovi cimeri, a čak je uspeo i da se posvađa sa svojom drugaricom Zoranom Stefanov i sa Kijom Kockar. Nešto kasnije, on je pričao sa Banetom Čolakom, kome se i požalio:

Jao Bane, Bane. Ja nervozan već tri dana. Što se više bliži šest meseci, to sam više prso. Pišu da mi je keva bolesna. Kao, pije lekove za smirenje. Moja keva to ne pije. Ja sam dvaput doživeo kliničku smrt, jednom izboden, jednom otrovan, sad će baš zbog ovoga da pije lekove - tužan je bio Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NEĆE DA PRIZNA DA JE ZALJUBLJENA U FILIPA DA NE BI ISPALA KAO SLOBA! Ovaj zadrugar otkrio Kijina osećanja! (VIDEO)

Šta je još ispričao Banetu i kako ga je on savetovao, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'