AKTUELNO

Preterao je u svom izlaganju!

U Zadruzi je danas organizovano suđenje po tužbi Jovane Tomić Matore, koja je tužila Sanju Stanković koja nije želela da primi njeno ljubavno pismo. Kada su njih dve završile svoje izlaganje, porota je dobila reč, a Miki Đuričić je malo preterao u svom izlaganju, pa je rekao više nego što je trebalo.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, savetujući Matoru, on je otkrio da je ona bila ljubavnica, ali i da Sanja i Jovana imaju dogovor koji je u delo sprovesti napolju:

Navikla si da budeš ljubavnica, jer svaka tvoja devojka ima dečka! Ova devojka neće da se izjašnjava kao biseksualka, neće to, ona oseća nešto prema Matoroj! Ćuti, je l' ti obećala?! Ti ne možeš da dočekaš, pritom, to pismo, to je patetika... Osmeh, gest, to je važno! Ti uporno tražiš nešto, a znaš šta ti je šapnula, znaš da ti je rekla da će biti sve u redu! Činjenica je da se vas dve razlikujete, ti si (Matora) romantična, a ona nije! Spusti loptu, zezaj se, ona će te najviše voleti kad ne budeš vodila računa 24 časa o njoj. Ona ti ne tera inat, neće ovde da imate ništa, čeka da izađete napolje!

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BEZ TRUNKE BLAMA: Luna pokušala da poljubi skriven deo SLOBINOG TELA , on joj to nije dozvolio pred svima! (VIDEO)

Šta je još Miki ispričao, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'