AKTUELNO

Podržao Aneli!

U toku je emisija 'Pitanja novinara' voditelj Darko Tanasijević dao je reč Nenadu Macanoviću Bebicu kako bi prokomentarisao svoje viđenje odnosa Janjuša i Aneli Ahmić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam rekao da sam na Anelinoj strani. Ja nju nisam video pet dana da spava u Odabranima, ona već dve nedelje razmišlja šta da uradi. Meni je Janjuševo ponašanje katastrofa, ona iako je odlučila da će da abortira on je trebao da bude uz nju. Ja mislim da njegovo plakanje nema veze sa Aneli već da je to pravdanje bivšoj ženi - rekao je Janjuš.

Da li misliš da će ga čekati problemi sa bivšom ženom? - upitao je Darko.

- Pa da iskreno. On se malopre ispalio i rekao da ga problemi čekaju tek kad izađe. On je sad ispao sto puta gori nego Asmin. Super je što imamo primer Milice i Terze, bili su gori od Aneli i Janjuša. Kada su saznali da je Milica trudna, sve se promenilo. Ovde imaju kalkulatore 50 posto će imati decu, 50 posto neće. Miona i Ša računaju da li će biti zajedno. Od njega nisam očekivao. Aneli kaže da od njega nije osetila nikad očinski instikt i želju za porodicom. Nikakve tu logike nema. Ja sam rekao da mi je jeziv. Ja ne znam što je danas došao da priča sa njom, šta ćeš joj danas kad je sve već gotovo? - upitao je Bebica.

Bebice ti svima pu*iš ku*ac, ti si je pljuvao najstrašnije - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebice jel ti čudno što Janjuš sad iznosi da su se Uroš i Teodora poljubili kada si ti izneo takvo mišljenje o njemu? - upitao je Darko.

Pa naravno ja nisam lud - rekao je Bebica.

Ma ti si pu*ač kur*a izdao si Matoru jer je rekla da je videla poglede Nemanje i Teodore - rekla je Bojana.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P