AKTUELNO

Lom!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Večerašnja voduteljka je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da ozbiljno prodrma kavez ukućanima svojim intrigantnim pitanjima. Marko Đedović smatra da se Janjuš osramotio svojim dvostrukim aršinima i lažima, misli da Aneli ovo nije zaslužila od njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tako nije zauzeo za Aneli kao za bivšu ženu, nego nam pravi decu po rijalitiju, što je folirantima pravio dete ako nas tako zove. On koji je sve samo ne muškarac u ovim okvirima, pritom nalazi se na televiziji i ne razmišlja o svom ponašanju. Samo priča šlagere i ne mogu da verujem p čemu se radi, ovakav čovek nije potreban ni jednoj ženi -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć je ćutao, nije imao odgovore a danas je već što si ovo i ono. Mislim da je donela pravvu odluku, hrabru ali ispravnu. Ljudi pričaju da glumi žrtvu a išla na operaciju, ona jeste žrtva njegova, sve vreme, ona je ovo i ono uradila, on ni jedan odgovor nije dao, ništa konktretno, ni jednim postupkom se nije videla volja da se to održi. Mislim da se Janjuš sve dublje kanali i kopa sebi ruu kod naroda, njemu teže padaju komentari nego ova situacija. Ni jednog trenutka to nije želeo, niti ga je zanimala trudnoća, da je neko video normalno ponašanje njegovo prema Aneli pa da kaže da je on to želeo. Ona nije zaslužila od Janjuša i Alibabe ovakvo ponašanje -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja