AKTUELNO

Ne podnosi ženu svog dečka?

Zadrugari su prethodne večeri imali prliku da odgovaraju na pitanja gledalaca. Neko je  mrzovoljno odgovarao, a neko jedva dočekao da bude u centru pažnje. Prva tri pitanja bila su rezervisana za blogerku Lunu Đogani, a brzo su se pitanja i odgovori nadovezali na njenog dečka Slobu Radanovića i njegovu suprugu Kristinu KIju Kockar.

Na pitanje zašto se žali da je njoj pakao otkad je KIja ušla rekla je:

Foto: TvPink Printscreen

Meni je pakao od kako sam se zaljubila u Slobu,a njen pakao jeste veliki, ali svakom je svoj problem veliki. Kada je on opet izabran za  potrčka ja sam bila pukla i rekla u trenutku slabosti da čekam da izađem i da ne znam kako ću sve to izgurati sa njim do kraja. Što se tiče Kije ja sam čula da je pričala o Slobi jer su me glasovi o tome probudili dok sam spavala i pitala se "Bože dokle više o Slobi" i iznervirala sam se i jedva sam čekala da se to završi, a nakon toga nisam ni spavala i ubijala sam glavu šta i kako, a ujutru sam bila loše zbog toga, ja nikome nisam namerno zagorčala život i nikog nisam htela da povredim - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink

Sloba je najnormalnijin tonom rekao da Luna zna da je KIji pravio vitaminski napitak kao i da to ne znači da ima emocija između KIje i njega, dok Luna je pomno slušala, KIja je  tužno gledala i kratko odgovorila:

Jeste, napravio mi je vitamine. Lepo od njega, I ja bih njemu to uradila ali kasnije je Jelena uzela da se posluži i odnela negde, tako da se to zagubilo. Rekla je da će mi naraviti drugo, ali nije poenta da mi ona pravi, ipak je meni ovo moj muž napravio - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink

Šta su još izjavili  i kako  je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

J. Č.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'