AKTUELNO

Sigurna u svoje reči!

Sandra Rešić večerašnji je gost kod Dušice Jakovljević. Sandra je otkrila kada je shvatila da je Matea Car "promenila kurs" kada je ona u pitanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok se sve dešava ti postaješ glavna osumnjičena da si sve znala - rekla je Dušica.
Da, ja za sve postajem kriva. Ja sam navodno sve saznala kao pre rijalitija, ali ne ulazim u njega, Ispostavlja se da ja igram na štetu mene, štetu Marka, štetu Matore. I to sve za džabe, znači ja sam Putin, ja sam sve to odigrala samo zato što mi je Matea bila zanimljiva - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je moguće da je do svega toga došlo jer je ona htela da se prijavi za rijaliti? - upitala je Dušica.
Ispada tako, jer je ona na sve moguće načine pokušavala da uđe u rijaliti. Generalno svi koji gledaju rijaliti, znaju da ne ulaze svi odmah. Prosto ljudi koji se bave ovim programom znaju dobro šta rade. Ako Matea u tom trenutku nije odgovarala, što ne sačeka, možda bi te pozvali da uđeš za Novu godinu, ali ti si sve ovo prešla, zajedno sa svojom drugaricom Džuli, uključila Erminu. Poslala Ermini sve moje prepiske polovične, pa što tako. Mi se od tad više nismo čule, ne čujemo se šest meseci. Odjednom meni ona piše šta je ovo i odakle Đedoviću da sam ja zaljubljena u tebe? I pošalje mi klip. Ja joj napišem da nije ovo rekao Marko nego mu je Anita rekla - rekla je Sandra.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Nevena Panić