AKTUELNO

Nije želeo da je poštedi!

Veliki šef danas je zadao takmičarima "Elite" da biraju tri najbezosećajnije osobe. Ovonedeljni vođa Milica Veličković dala je reč Darjanu Radomiroviću.

Što se tiče ovog navođenja ja sam u svima vama video osećanja. Broj tri je Aneli, iz poštovanja prema njenoj trudnoći neću da obrazlažem. Ona mene kad napadne i vređa me, ja nisam odgovorio. Ja ne želim da ulazim u te priče. Ona je bezosećajna jer voli ovde lovu, treći dan je bilo pitanje njene porodice, a ona je pričala o lovi. Broj dva Marko Đedović, on verovatno ima iskustvo i ne pokazuje osećanja i može da se ogradi od prijatelja. Prvo mesto je Miljana Kulić, sa njom sam podelio osećanja, a ona mene navodi za bezosećajnog. Ona nema prijatelje i svi su se ogradili od nje. Kad smo raskidali bila je najomiljenija u kući, ali je stavila rijaliti na prvo mesto, samo lažna prijateljstva - govorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Naveo si Miljanu, a kako si sa njom delio osećanja? - pitao je Mića.
Ja sam sa njom delio osećanja, a ona mene navodi. Mogu uvek da iznesem argument. Ja sam njoj bio dosadan i nisam joj bio dobar za rijaliti, to joj je bilo ispred osećanja - odgovorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.