AKTUELNO

Razvezala jezik!

Darkov naredni sagovornik u dvorištu je Milena Kačavenda. Ona je progovorila o svojim sukobima sa bivšim prijateljima Markom Janjuševićem Janjušem i Jovanom Tomić Matorom.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena, tvoj i Janjušev sukob nikad žustriji? -pitao je Darko.
Generalno sam od starta rekla šta mislim, nema stajanja. Interesantno je da svi od njega pravimo monstruma a on se ponaša monstruozno prema svojoj devojci za koju kaže da je najviš voleo, ne vidim šta sam ja njemu uradila osim što sam iskritikovala njegovo ponašanje, najstrašnije me je izvređao. Moj konflikt sa njom nema veze sa situacijom, ispada da on razmišlja o narodu i gledaocima, prišao je tamo kod šanka juče i tugaljivo je rekao kao da sam ga ja izdala. Boli me dupe, šta meni ima da bude žao zbog njega, kakav utisak da steknem osim da sve radi zbog publiciteta, ja sam ga pitala šta sam ga ja to izdala toliko, baš me živo zanima -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ćemo sa Matorom? -pitao je Darko.
Ona me je povredila i razočarala, videla sam da se nešto muti i ona nije ni malo glupa, osim Ša i Đedovića ja sam bila najbliža sa njom, Marko ima pravo da sumnja ali šta sam ja tebi kriva u odnosu na pet ljudi koji su ti radili o glavi, ja nemam nikakav interes od toga da je blatim, ona lupa da neću klipove kad stalno verglam po ceo dan -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja