AKTUELNO

Žestoko razvezao jezik!

Takmičari "Elite" večeras biraju između Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Lepom Mići.

Za mene ovo nije ništa novo. Od mene ne tražite da se mešam u sukobe i da štitim bilo koga. Zola je neko sa kim imam blizak odnos, gledam kao da je moje familije i nikad me ništa nije slušao. On mene da je slušao život bi mu bio drugačiji. Zola je lakoveran, neozbiljan, misli da je taktičar, a nije i pravi strašne greške. On je nesrećan u nekim stvarima. Ja sam mu uvek govorio da mu bude cilj majci da odnese pare, a nije me slušao. On je sebi dozvolio strašne stvari, ne znam koja je suština bila da doživi takvu sramotu. On ne zna da bira partnera - govorio je on.
Zato što je bio sa mnom iz koristi - dobacila je Miljana.
Zola zna da podbode sa strane i da se metlja u stvari u koje ne treba da se petlja. Što se tiče prijateljstva mi to nismo, mi smo dobri drugari. On je mene samo jednom uvredio u emisiji "Narod pita" mislim da je tad došao pijan. On prema meni ima poštovanje, njegova majka mi uvek pošalje poklon. On je najviše loš za sebe i on ne ceni sebe. On se pogubio u svim sferama života - nastavio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Miljane Kulić, sa njom sam se 1000 puta najstrašnije posvađao i mirio. Ona kad se svađa govori strašne uvrede, to boli, a onda za par dana pređemo preko toga. Miljana ne bira sredstva da te ponizi i dovede do ludila, ali svi smo mi prelazili Miljani preko tih stvari. Ja sa Miljanom nisam u vezi, nije mi rod i sa njom mogu da priča, a i ne moram. Ove godine smo imali strašne sukobe, izgladili smo ih i nakon toga smo okej. Miljana je neko ko sedi ovde sa četiri partnera, sa kojima je doživela fijasko, sa svima. Mislim da je zbog toga teško podnela neke stvari. Sa nekim ima dete, sa nekim je više puta abortirala, sa nekim je kako kaže pokrade, a neko ju je dozivao, pa j*bao. Ona sa svojim partnerima nema nikav odnos. Ako može da se kaže da je neko izrekao najstrašnije stvari i oni njoj, to su Miljana i njeni partneri. Darjane, ti si najmanje bitan, ti si nju samo iskoristio da bi bio mesec ili dva duže, to se vidi - govorio je Mića, a Miljana je u jednom trenutku završila u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

O Miljani mogu da kažem sve najgore i sve najbolje. Hoće da pomogne, hoće da vređa, hoće i da pokrade. Normalno da ću da ostavim Zolu, on je meni drag. Nikad se nismo družili, on dođe kad mu treba savet - poručio je Mića.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.