AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Voditelj je Milan Milošević. Danas nastavljamo sa klipovima ogovaranja, spletki i podvala koje ukućani do sada nisu videli.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Meni je sve jasno, devojka sedi sa strane i govori mu da je u pravu, ako ona to želi neka uradi sve to. Ja sam joj objasnio šta treba da radi, dok god treba da je savetuje Miljana Kulić tako će ti biti, sada ti je gotovo zato što sam ti govorio. Ti misliš da se ja ponašam kao da ništa nije bilo
Tako se danas ponašaš, spustio si loptu, pričaš sa mnom normalno a govoriš mi svašta za porodicu i da sam Dželjana, ja nemam ni protiv koga ništa, niti me vređa ono što nisam. Govoriš mi da sam dr*lja najgora i da me treba je*ati -rekla je Aneli.
Ajde bre ne lažite me, loša vam je priča ali vam ne prolazi. Ni jedna reč vam se ne poklapa, svaka tvoja izjava nema veze sa životom -rekao je Janjuš.
Zamisli sad da imam dete sa njim i da gleda u školi kako skida gaće, to je bruka i sramota. Jedina razlika je što ga Aneli ne tuče ali za ovakve je batina iz raja izašla. Sve radi na kvarno, gleda kamere kad su okrenute, što se mene lično tiče, nemoguće da niko nije nromalan a da je on samo čist -rekla je MAJA.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa tobom dete nikada ne bih imao u životu, ti si samo za ku*ac i ništa više -rekao je Janjuš.
Meni je on rekao da sam ološ, smrad i da sam se je*ala sa svima, takođe da bih njega samozadovljavala, sramota od čoveka, smrad i džukela, jesi rijlaiti igrač a ti sad pričaj da li sam htela da ga pušim -rekla je Kačavenda.
Baš sam se ja uplašio tebe i svih ostalih, od kako si ušla igraš rijlaiti -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja