AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Marko Janjušević Janjuš dobio je reč kako bi otkrio koji je njegov najteži trenutak u životu, a koji u "Eliti". 

Ne bih pričao o tome, pričao sam o čemu se radi. Isti mi je najgori trenutak u "Zadruzi" i u životu, ovih zadnjih šest meseci... - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena Kačavenda dobila je reč.

Napuštanje Srbije za vreme bombardovanja, moji roditelji su odlučili...To su bili neki mini kombiji i u 90 odsto slučajeva su odlazile majke sa decom - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivan Marinković dobio je reč.

Ceo taj period kada sam saznao da mi je otac nestao na ratištu i to je to. A što se tiče Elite, to je kada vidim majku mog deteta da plače, to mi jako teško pada jer je ona neko ko nikome ništa loše nije uradila. Ne mogu da verujem kakav linč doživljava... - bio je ironičan Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja Marinković je dobila reč.

U životu definitivno abortus. Meni se to tada desilo prvi put u životu, naravno da sam jako teško prevazišla, bio je neko uz mene ko mi je pomogao da sve to prevaziđem, to nije Janjuš koji je trebao da bude tu...Ponašao se kao da ga ot ne intresuje, a nije mi to svojstveno ocu ženskog deteta. Ja sam bila klinka, nisam radila to sama sa sobom...Taj njegov odnos sa ženom nije završen - rekla je Maja.
On kada je pričao sa mnom nije je hvalio, pričao je neke ružne stvari - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sednu njih dvoje, biće karambol. Od tog posla nema ništa, da se razumemo. Ljudi koji ga ne poznaju, ja ga poznajem, bila sam s njim dve godine. Iz svog iskustva kažem da nema ništa od toga - rekla je Maja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić