AKTUELNO

Šokantni detalji!

Stanislav Krofak ispričao je Marku Janjuševiću Janjušu do detalja kako je izgledao njegov rastanak sa suprugom. On mu je objašnjavao da je saznao da ga vara, zbog čega je napravio skandal, a potom i ostao zbog firmi, za koje se kasnije borio.

Ja kad odem na trening mene nema po tri sata... Sumnjivo meni nešto bilo, niko od mojih neće da mi kaže. Žena i ja smo ujutru pili kafu i popodne. Tog lika sam znao četiri godine, išli smo zajedno na more. Jedan dan je kišapadala, žena i ja se nađemo, pričam sa njom i kažem joj da ću da idem na trening sa klincima i da sam slobodan u osman. Ona je rekla da će da ide da gleda filmkod drugarice. Ne mogu da se setim kako se tačno zvala, a ta prijateljica je imala stan iznamljen i pitala sam da li će tamo da ide. Ona se seti šta je rekla i kaže da će da ide kolima, pa će onda ipak da ide peške. Meni sve to sumnjivo, pozovem prijatelje i kažem im: "Idem na trening, da li možete da napravite uslugu? Imam trening u pet, treba da izađe i da ide na tu adresu, pratite je da li ide tamo". Ja sam došao, otišao na trening, oni su stajali. Meni zvonio telefon, rekli da je ušla u kolima. Ja već znam šta je... Ona otišla na kontra stranu, došao je muškarac i seo u auto. Nisi hteli ništa više da mi kažu jer su znali da sam lud i da nisam normalan. Ja nji zovem, a ona kaže da je kod kuće i da se sprema da krene kod prijateljice. Rekla je kako će odmah da odđe da dvorane i ja lud joj kažem: "Uzimam svoje stvari i idem". Tu je krenuo haos - govorio je Stasnislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Krofak je nakon toga pričao kako su pokušavali da se dogovore oko firme, ali je imao problema sa preuzimanjem imovine.

Pričali su mi gde su je svi viđali, svi su znali osim mene. Ludilo. Rat sa njim, on krenuod a brani nju. Uzeo sam kombije, oni su kao neki mangupi. Došao sam po nju i oteo joj telefon. Mi smo se tu vozili, ona plače, zvoni mi telefon i piše "Igor" i pita on mene šta ja nju maltretiram. Rekao sam mu da dođe na moju adresu i dolaze dva auta za 10 minuta. Rekao mi je tad da je vozim kući, svi su mislili sam sam propao i da od mene nema ništa. Onda su prelazili da rade kod mene, brat je radio kod nje, pa je prešao kod mene. Ja bih za mog brata dao ruku - pričao je Krofak.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.