AKTUELNO

Da li će održati svoju reć?

Marko Đedović razgovarao je sa Bojanom Pavlović o njenoj ranjivosti u odnosu sa Anđelom Šparavalom.

Nisam ranjiva, nisam primetila u vezama da sam ranjiva. Ja kažem da ja ne volim Anđelu, ovo za mene nije ljubav. Nekako smo povezane, bilo je neko sviđanje, ali to je prekinuto zbog onoga što je radila meni. Ona je napravila blokadu kod mene i mislim da nikad neću moći da joj kažem da je volim. Ja ni sa kim u ovoj kući ne bih bila, niko me nije privukao. Anđela je enigma, pa mi je bila interesantna - govorila je Bojana.
Zašto te njena loša strana ne odveže? - pitao je Đedović.
Odvezaće me sigurno. Ako se ovde ne savladaju neke stvari, napolju ni neće moći. Ona ako ne shvati gde greši, neće moći. Ja imam visok prag tolerancije, a ona kao da ne želi neke stvari. Ona ne želi da prihvati neke stvari, ona želi probleme. Ja nikad nisam bila sa osobom koja je ovoliko mlađa od mene. Nisam imala dodirnu tačku sa osobom koja voli da pravi haos, mene to ne radi, ja volim mir - dodala je Pavlovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam smanjila, ne grebem je više - dobacila je Anđela.
Ima mnogo više stvari kod nje koje me odbijaju. Odvezaće mene neke stvari. Ona kad treba da radi neke stvari, kad joj je stigla brojanica, ona je na silu ustajala i glumila da je srećna i ja to prepoznam. Znam da ona može iz inata svašta da uradi - govorila je Bojana.
Ja to samo kad mi je ego ugrožen - priznala je Šparavalo.
Taj period kad se to desilo, nismo bile zajedno i imala je nagle promene. Ona je naglo postala presećna. Ona je htela da pokaže sreću, da predstavi sreću i ja vidim i zateknem je da je nesrećna - nastavila je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ništa nisam shvatila. Njoj ne odgovara neko moje ponašanje - poručila je Anđela.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.