AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Anđelu Rankoviću kako bi dao svoj sud o suočavanju Marka Đedovića i Jovane Tomić Matore sa Erminom Pašović.

Anđelo jel si se šokirao ovo za Rešićku? - upitao je Milan.
Nisam se šokirao, mene tu ništa ne iznenađuje, video sam o čemu se radi u tom društvu. Smatram da to nije društvo za mene, ja sam prilično siguran da je ovo samo jedan posto onoga što se napolju dešava. Zamislite šta se to dešavalo mesecima unazad. Bojana je rekla da je Anita za sve to znala, ali ako je Matora prevarena u tome onad nikda ne bi mogla biti Anita žrtva...Ne znamo da li je žrtva, pošto vidimo da postoje prepiske njenih prijateljica - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

I u to je sve uključena Anita - rekla je Bojana.
Ti kažeš da je sve Anita znala, logično kada se dopisivala sa Mateom. Ako je čekala prepiske ovde, ona nema korist, jer je znala da će Matora biti žrtva?! Bojana je optužila da je svesno sve to uradila i očekivala da će sve to da bude, zbog čega?! Ona neće biti žrtva, nego će biti osuđena, a Matora će biti žrtva - rekao je Anđelo.
Ne može pranje preko penisa - urlala je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako oni mogu ili Matora da optužuju Anitu od 20 godina, a oni za 35 ili 36 prošli sito i rešeto, ja mogu da razmislim da je ovde bila polupana prošle godine, na brzinu u vezu i u brak, okruženje govori o razvodu...Znamo kako su prošli svi koji su bili prevareni ovde?! Sve su pobeđivale...I dalje ona ne veruje nikome, a onda možeš da zamisliš, 20 dana pred kraj je se svi odrekli i okrenuli joj leđa. Milena je ove sezone ono što sam ja bio u petici, Žana uvaljena u problem, Đedović uvaljen u problem. Ono što sam ja znao je da su Aniti pričale njene najbolje prijateljice - rekao je Ranković.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.