AKTUELNO

Pink.rs u posedu ključnih dokaza!

Vrlo brzo nakon početka "Elite" saznalo se za aferu koju je Anita Stanojlović imala sa Mateom Car, a ni dan danas još uvek nije razjašnjeno ko od prijatelja Jovane Tomić Matore je znao za to.

Pink.rs došao je u posed razgovora između Sandre Rešić i Matee, gde bivša zadrugarka najavljuje haos, a Matei jasno stavlja do znanja da se pobrinula da obriše sve dokaze da ju je vodila u stan Marka Đedovića, a onda joj traži da je sledeći put obaveštava kad ima švalerku da bi ona sve proverila.

Foto: Pink.rs

Da bih se ja upalila i rekla nešto, niko nema dokaz o tebi, meni, vožnji kolima i spavanje kod Đedovića. Uradila sam sve moguće pretrese, ali sve ono jadna ja. Dobila sam sve skrinove - govorila je Sandra.
Ti mene obaveštavaj - dodala je Matea.
Mates, ovaj razgovor se nije desio. Ti ne znaš ko sam. Ovo ti kažem da budeš i ti mirne duše, jer sam i ja mirne duše. Matea, kad se razvedeš pazi sa kim se k*rvaš, povedi mene da proverim. Ti prvo mene povedi u Zagreb, da ja sve proverim, odemo u policiju, proverimo telefon. Ja ću da joj ugradim čip u kuče - dodala je Sandra.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.