AKTUELNO

Na teške reči ostao imun!

Veliki šef danas je zadao takmičarima da biraju najpakosnije takmičare u "Eliti". Bojana Pavlović dobila je reč od ovonedeljnog vođe Marka Đedović.

Ja ću pod broj jedan da stavim Miljanu Kulić, ženu koja je izrekla najmorbidnije reči u životu nisam čula izjave koje je ona izgovorila. Ona je ovde samo pokazala blam i debilizam prve klase. Uroš ima tu crtu kao Miljana Kulić. On ima poremećaj sistema vrednosti, ne znam gde je to pokupio i da li je neka trauma. Ja se nikad nisam vodila na svoje traume. Treća osoba je Milica - rekla je Bojana.

Nakon nje glasala je Milica Veličković.

Prva osoba je Miljana Kulić, izgovarala mi je stvari najmorbidnije. Druga osoba je Bojana, bile smo u super odnosima, dok nisam osetila zlu nameru. Treća osoba je Miona, ona je mene prozivala i vređala. Folirant, navela bi me i sad, kao što me je navbodila, nego neće jer sam trudna - pričala je Milica.
Nisi ti meni za ovu anketu - dodala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle njih glasao je Nemanja Gačić.

Prvo Miljana zbog psovki koje je rekla za moju decu. Druga osoba je Uroš Stanić. Treća osoba je Maja, koja je bila pakosna kad god je videla da se Janjuš i Aneli svađaju - poručio je on.

Nakon Nemanja reč je dobila Jelena Marinković.

Broj jedan je Kačavenda, danas je puklo još jedno prijateljstvo. Od Janjuša i Matora čujemo koliko je dobar prijatelj i kako je dobra duša. Ona se klela u prijateljstvo sa Janjušem, a svi smo znali da je ljigava i odvratna. Kao što se pokazala u prijateljstvu od 27 godina, tako se pokazala i ovde. Broj dva je Miljana, naravno. Broj tri Anđelo - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.