AKTUELNO

Turbulentno!

Žana Omnia odmah posle Marka Đedovića, stigla je u Šiša bar, te je progovorila o sukobima sa Jovanom Tomić Matorom, njenom bivšom suprugom, koji su sve češći.

Šta se desilo s Ivanom i tobom - pitala je voditeljka.
Gledaoci su ispratili njegovo učešće, čovek me je napao sa vrata. Želeo je konflikt sa mnom, o njemu mislim sve najgore. Čak i da je dobar sa mnom, to neće promeniti moje mišljenje. Čovek je stalno pod gasom, to je najjeftniniji rijaliti koji može da igra. Jelena je nasrnula na mene, ja ne igram na kartu žrtve. Definitivno mislim da koristi i Matoru i da želi da je posvađa sa Markom. Matora jako greši u vezi Marka. On je iznosio mišljenje o Aniti sve vreme. Matorino ustajanje mi nije jasno. Ona će ispasti donja, Anđelo bitan. Oslobodila se Anite, Anđela i Marko ne bi trebalo da joj bude drag - rekla je Žana.
Misliš li da su Matorina osećanja prestala? Mogu li da se pomire - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu to da zamislim, ali kad bi svi bili isti, svet bi bio dosadno mesto. Definitivno vidim da ima oseća prema Aniti - odgovorila je Žana.
Dosta dovodi Markovu iskrenost u pitanje. Dokle će odbacivati prijatelje zbog svog besa - pitala je voditeljka.
Matora je jako ljubomoran i posesivan prijatelj. Meni je jasno zašto se to tako dešava. Mislim da su svi koji su napadali Anitu, činili Matori loše. Staje na stranu ljudi koji joj žele loše - rekla je Omnia.

Foto: TV Pink Printscreen

Stavila te je na mat poziciju i terala te da pričaš o nekim stvarima - pitala je voditeljka.
Ne može da me stavi u mat poziciju, ja sam gospodarica svojih reči. Ako sam ti ja rekla neke reči, za koje nisi smatrala da su validne i ušla si u taj brak. Sad tražiš da ponovim te reči - rekla je Žana.
Koliko misliš da će se pokajati? Smatraš li da Matora ima iskrene prijatelje - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam ta njihova prijateljstva, meni je to sve jako čudno. Znam kakvi su prijatelji i šta čine za tebe. Ja sam joj prijatelj po potrebi. Ako treba da kažem nešto što tebi odgovara onda sam prijatelj, a neprijatelj sam ako ne uradim to - rekla je Žana.
Opet daje materijal i Marinkovićima za ta silovanja - rekla je voditeljka.
To su takve gluposti. Ivan bi za 50 evra prodao svoje najmilije, ovo mu je poslednji vapaj, jer ostaje bez honorara. Oni koji izlaze sa nula honorara, krive sve ostale - kazala je Omnia.

Foto: TV Pink Printscreen

Reci mi malo o odnosu Mione i Ša - rekla je voditeljka.
Sad im je okej, ona je meni draga - odgovorila je Žana.
Misliš li da će uspeti da ispeglaju sve - pitala je voditeljka

Foto: TV Pink Printscreen

Stalno razgovaram sa Ša i moraće mnogo da radi na sebi. Tvrdi da nema takve ispade napolju. Bolje je što je Miona malo laganija, ali tvrdim da je ušla u odnos, jer je osećala nešto prema Ša. On je željan ljubavi, ali ne traži spas u sebi. Mora da pronađe spas u sebi, a ne da brzopleto traži partnera - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanzali smo da je Aneli u drugom stanju. Vidiš li njenu i Janjuševu perspektivu napolju - pitala je voditeljka.
Sve je rešivo, ukoliko čovek ima volje. Ako se udruže i budu jedno, dete može da donese radost, mir i lepotu. S druge strane to donosi mnogo odricanja - rekla je Žana.
Da li su spremni na to - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisu pokazali preteranu spremnost, ali svesno su pravili to dete. Ona se nije dvoumila, mislim da joj sad rade hormoni. Janjuš je doživeo i ozbiljan udarac i razumem da ga brine kako će to Kruna prihvatiti. Smatram da sve dođe na svoje kad beba dođe.
Reci mi za Stefani i Zolu - rekla je voditeljka.
Ne vidim da su na korak od nečega. Mislim da Zola nije potpuno ravnodušan prema Miljani, kao ni ona prema njemu. Ovo je sve samo flert - rekla je Žana

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.