AKTUELNO

Iako su mislili da je kraj, Veliki šef poslao je još jedno pismo.

Danas su odluke Velikog šefa sve zanimljivije, što pokazuje još jedno pismo koje je pristiglo na adresu Bele kuće.

Svi zadrugari imali su zadatak da se prvenstveno maskiraju što nakaradnije, a odevne kombinacije same su birali iz džaka sa odećom koji im je stigao. Kako su mislili da je zadatak da svi ukućani ceo dan borave u određenim odevnim kombinacijama, Veliki šef ih je još jednom i sasvim neočekivano iznenadio.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, sada kada ste se obukli možemo slobodno da kažemo da izgledate u skladu sa zadatkom. Pravi "frik dej" u vašem malom gradu. Sada je vreme na drugi deo zadatka, uskoro počinju karaoke. Izlazićete jedan po jedan ispred TV-a, a Veliki šef će puštati muziku. Svako od vas će pevati po tri pesme, ali tek kada svi završite po jednu, u tri kruga. Dok jedan peva svi morate ostati za stolom - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Ova odluka sluti na nezaboravan provod svih takmičara, a i gledaocima televizije Pink koji će ovu igru bez sumnje ispratiti sa smehom do suza.

Ali, dok su se svi pripremali za takmičenje, Miljana Kulić imala je nešto važno da im saopšti.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam vaša kraljica od danas, vi ste moje sluge, mene je Veliki šef izabrao da budem nadređena. Morate da mi se obraćate sa,,Vaše veličanstvo", nema više jela, spavanja, to što neki nemaju pare ne znači da su oslobođeni od posla, morate sve da me slušate, poštovaćete me dok je moje vođstvo - rekla je Miljana.

Da li je ovo bila samo još jedna šala na račun svih zadrugara ili će ukućanka zaista podići svoje kriterijume preostaje nam da vidimo.

K.R.

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'