AKTUELNO

''Izrešetali'' ga!

U toku je emisija ''Nominacije'', a voditeljka je Ivana Šopić. Takmičari večeras biraju između Ivana Marinkovića i Uroša Stanića. Na red je došao Uroš Rajačić.

Ovo je klasičan psihički bolesnik, nisam video ovakvog degenerika u životu. Skontao je sistem, niko mu ne može ništa. Učešće mu se zasniva na provokacijama i diskvalifikacijama. Ljudi koji te drže uz sebe te koriste za svoje prljave poslove. Meni je on nebitan, dobacuje mi svaki dan. Najveći mi je blam što moram da boravim sa ovim d*bilom. Sa Ivanom sam imao neke konflikte, ne sviđaju mi se neke stvari koje izgovara. Jeste inteligentan, imamo okej odnos. Ostavljam Ivana, šaljem Uroša - rekao je Uroš.
Uroš je sramota za LGBT populaciju, zbog njega postoji ta mržnja. Udaraš najniže, komentarišeš druge, a sebe ne vidiš. Ne zanimaš me, smatram da si neartikulisano biće. Tebe šaljem. Ivana gotivim, provodimo vreme. Ivana ostavljam - rekla je Stefani.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš zna da bude jako bezobrazan, ali nije loš prema meni. Malo si polupan, ali si veliki potencijal. Ivane, inteligentan si, ali ne znam što vređaš decu. Prema meni si dobar i darežljiv. Ostaviću Ivana i poslaću Uroša - rekao je Majčica.
Janjuš je nominovao Uroša - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

O Urošu mislim najbolje. Ivana šaljem - rekla je Anita kratko.
Uroš je nominovan - rekla je Ivana.
Očekivao sam da ću biti nominovan, ali sedeo je monstrum naspram mene. Zadovoljan sam i nisam zamišljao da će ovo ovako biti. Krivo mi je što neki imaju animozitet prema meni. Svi su rekli da samo provociram, nisu me analizirali - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.