AKTUELNO

Šok obraćanje!

Veliki šef zadao je takmičarima "Elite" da ove subote biraju tri osobe koje su najtrezvenije. Ovo nedeljni vođa Anita Stanojlović dala je reč Lejdi Di.

Milica je trezveno razmišljala, nije htela da abortira nijednog trenutka i to mi se jako dopalo. Drugo mesto Stanislav, pokazao je svoj stav i da ga ovde ništa ne zanima. Treće mesto Lakić, često koristi ironiju i ima potreu da se šali, ali neki to ne razumeju - govorila je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon nje glasala je Jelena Marinković.

Moj muž i kad nije bio trezan, bio je trezven. Nikad na mene nije nasrnuo. Ovde je jako verbalno agresivan, to su zaslužili i treba takav da bude. Moj muž u mom životu uvek najtrezvenija osoba - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle Jelene glasala je Bojana Pavlović.

Ovde je veliki interes u pitanju, vlada ovom kućom domino efekat. Ja ću da navedem pod broj jedan Ivana Marinkovića. On ovde nije pravedno osuđen. On ume da provocira, ali ljude koji njega diraju, a ne svakoga i sve, kao što to rade bolesnici. Broj dva je Janjuš, on ima tu racionalost. Matoroj se ovde desio život, a ljudi su se priklonili podršci, koje ne bi bilo da nije nje. Meni da se desilo on bi od mene doživeo torturu, a njoj svaka čast kako se bori - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.