AKTUELNO

Nisu bili nimalo blagonakloni.

Miljana Kulić je ovonedeljni vođa, a kako je njen omiljeni zadrugar Miki Đuričić, njih dvoje ove nedelje spavaju zajedno u Hotelu Zadruga. Prvu noć u kojoj su delili istu postelju, njih dvoje su iskoristili za ogovaranje cimera.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Na repertoaru za trač partiju ovoga puta našli su se ljubavni par Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke Đans. Miljana nije imala lepe reči ni za jedno od njih.

Kako sam se zaje*ala, da sam znala kakva je, dala bih joj najmanji budžet. Vojke je šonja, ne sme da pisne od nje - rekla je Kulićeva, koju je izrevoltiralo to što joj je Sara u toku prethodnog dana tražila novac da kupi voće.

Na Miljanine reči odmah se nadovezao pčelar iz Kupinova, koji je imao što šta da kaže o reperu.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIJE BILA TRUDNA PRE ULASKA U ZADRUGU, MOŽE DA BUDE SAMO BANETOVO? Nadeždina majka RASKRINKALA ćerku! (FOTO)

Ova (Sara) samo prevrće očima. Ovaj njen (Vojke) se grebe za cigare od početka rijalitija. Samo hranu kupuju i samo se boje da će biti gladni. U hranu joj ne diraj, tu je jako zaje*ana, non-stop je gladna - rekao je Miki.

Njih dvoje su se na kraju složili da Sara i Vojke nisu najproblematičniji u Beloj kući, ali da ipak umeju da ih iznerviraju.

Šta su Miljana i Miki tačno komentarisali u Hotelu, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Miljana Kulić

#Miroslav Miki Đuričić

#Sara Reljić

#Vladan Vojnović

'