AKTUELNO

Vraćaju milo za drago!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Na sledećem video snimku prikazan je Janjuš razgovara sa Matorom o Anđelu Rankoviću i Aniti Stanojlović o kojima su osuli žestoko drvlje i kamenje.

Janjuš je rekao da neće da ulazi u rasprave, a ja sam rekao da će vreme pokazati. On je vređao Anitu prvu, ne vidim zbog čega se vređa kada on nju prvi uvredi. Ja očekujem u nastavku da će da nam je*e mater, ali s obzirom da je rekao da neće, onda nek bude, ali moram da kažem da sam već dva puta video reakcije na našu temu. Ja nemam problem da nas on vređa, kad on vređa osobu koja voli najviše na svetu kako on kaže. Vidim da se Matora i dalje brine da li smo mi u fejk vezi ili ne - rekao je Anđelo.
Izvini kada sam ja vas provukao? Ja vas nisam uvredio od kad sam rekao - upitao je Janjuš.
Dobro videćemo, ako je tako onda je super. Kako onda ideš danas da se polivaš dok Anita dobija lepa pitanja? - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma kada? To nema veze s vama. Ne bih više da komentarišem - rekao je Janjuš.
Ja kad čujem Anđela ovako mirnim glasom razmišljam da mu se izvinim i razmisliću posle da li sam se stvarno ogrešila o njega - rekla je Matora.
Ovde se priča kako ja imam mržnju neku prema Aniti. To nije istina, ja sam njoj samo vraćala uvrede. Ja ću kao izaći odavde i naravno da neću dopustiti da mi pričaju kako je meni neko gurao ruku među noge, za to će odgovarati - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Lažeš Milena, ti si prva krenula na Anitu i pričala joj o kamerama iz hotela - rekao je Anđelo.
Nije problem, ja ću tebe tužiti, ti mene - rekla je Anita.
Možete da pretite jos 20 dana, a posle toga će sve da se vidi. Ja nisam osoba za zaje*anciju. Ja pri svojim stavovima stojim, ali neke stvari su malo preko granice - rekla je Milena.
Jel te Anita optužila za nešto što nije istina? - upitao je Anđelo.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.