AKTUELNO

Kraj!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca' voditeljka Ivana Šopić dala je reč Anđelu Rankoviću kako bi rešio problem sa Matorom.

Sada je Tamara najbolja, ali za godinu dana kada se budu posvađali ona će joj biti najgora. Ona je takva osoba, ja nju nisam optužio ni za šta. Ja sam rekao Matoroj što ti ne pričaš o bratu, kada ona meni spomene moju porodicu - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu priču za stan je Tamara ispričala i opet se pravimo ludi - rekao je Đedović.
Ja nisam bio u tom stanu 8 meseci i ona mene optuži za te igračkice. Ja sam optužen da sam ostavio prljav stan, flekav zid i ne znam šta. Ona je sama ispričala šta joj se desilo u stanu, ja sam opužen da sam u fejk vezi, fejk odnosu već 6 meseci sa Anitom, ali to njeni prijatelji prave priču. Sve što sam pričao o Matoroj pričao sam kakav je čovek, jer sam shvatio sam posle Zadruge 5 kakav je čovek. Meni takvo okruženje ne treba. Moji drugari i ja ne krademo jedni drugima novac i ne pakujemo priče - rekao je Anđelo.
Ja pričam konekretno, a ne uopšteno i zato sam tražio da me ne mešaju neke stvari - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije tačno da se ja ograđujem, bio je klip gde sam joj ja rekla da me ne uvlači u njihov odnos, podržala sam je da se brani, ali sam sto puta rekla da je Anđelo pecne i ona skoči i posle kuka. Ona ako hoće da iznosi, nek iznosi, ali nemoj posle da se žali. Ja sam pokušala da je sprečim - rekla je Milena.
Matoroj je najlakše da pričaš ono što želi da čuje, ona želi da sluša glupe prijatelje, e zato tako ona i prolazi. Ona kada joj neko kaže ono što ne želi da čuje, on ostavi i porodicu uplakanu - rekao je Đedović.
To nije istina, sada sam čula Milenu da je ona rekla da se ja njoj ne žalim na priču, ja se njoj nikada nisam žalila za Anitu i Anđela. Žalila sam se zbog Tamare, rekla sam da neću da petljam informacije, ti si mi rekla da je Tamara pokušala da stupi u kontakt sa tobom. Ti si našla da mlataraš kur*em kada sam ja izašla - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si iznosila određene stvari pričala si da se kaješ, da li si sama ispričala za Tamaru? - upitala je Milena.
Nisam, Anita je iznela tu informaciju - rekla je Matora.
Istina, ali ste vi već na novinarima to pričale - rekla je Milena.
Ti si kupovala prijateljstva na kutlaču, zato ti se tako vraća. Loš si čovek zato su te svi prodali i izdali - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije istina - rekla je Matora.
Meni su ljudi na sahranu prilazili i prenoili mi neke informacije krišom, šapnula sam ti da je Tamara pokušala da stupi sa mnom u kontakt, ja sam mogla sada da budem kažnjena da produkcija ne zna šta se desilo posle sahrane - rekla je Milena.
Lažeš, rekla si na stepenicama, nisi mi šapnula - rekla je Matora.
Da produkcija ne zna gde sam bila posle sahrane, mogla sam sada da nastradam. Znači da si mi uvalila ku*ac - rekla je Milena.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.