AKTUELNO

Napeto!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka', voditeljka Ivana šopić dala je reč Anđelu Rankoviću kako bi se verbalno obračunao sa Matorom.

Ja ću sve ispričati u Narod pita, a onda ćete videti pravu istinu. Ivane duguješ mi toliko para, to što sam ja ljuta na njega, ako si ortak ne dovodiš brata da spava kod mene u stan, niti sam drukara, niti sam cinkara. Tamari sada da kažem da je ja više neću pominjati, sa njom sam probleme rešila - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo što priča Matora je istina, ali šta su radile oni kući mene to ne zanima. Suština je ta da je ta Tamara njoj sve prčala i punila glavu o Anđelu i zato je ona u teorijama zavere. Zato Matora neće da priča o tome nego okrivljuje mene da bi joj Tamara vratila pare - rekao je Đedović.
Matora je ta kojoj sam ja rekao i pitao je kako ima pravo da optuži mene za igračkice u stanu, a ja nisam bio u stanu 8 meseci. Ja uvek pričam istinu. Oni stalno pričaju o mom životu - rekao je Anđelo.
Ti si rekao da ćeš možda pričati,a možda i nećeš o mom bratu - rekka je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako je, pa kad ti meni udaraš na porodicu i ja ću na tvoju. Naravno kad me pitaš u koga sam zaljubljen u tvog tatu sam zaljubljen - rekao je Anđelo.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.