AKTUELNO

Očekivano?!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka' voditeljka Ivana Šopić tu je ove noći da učesnike raskrinka do srži. Na drugom video klipu učesnici su imali prilike da vide razgovor Milene Kačavende, Bojane Pavlović i Jovane Tomić gde sumnjaju da Marko Đedović otkriva istinu o Matorinom životu Anđelu Rankoviću i Aniti.

Ja sam rekla da stvari koje Anita priča o stanu, Tamari i tako dalje, oni pričaju polu istinu. Jedina osoba koja zna istinu je Marko Đedović. Ja kada posumljam, ja kažem. Nisu mi jasne neke stvari kako Anđelo zan neke informacije - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pričao sa Matorom, ali i sa njima. Jer Anita ima veze isto kao i Matora. Ovo je još jedan dokaz da ja nisamk grešio kada sam govorio da se celokupna priča prekoreće, samo nisam znao da to Matora kaže. Ja sve što znam bolje da ne pričam, baš zato sam tražio da me ne mešaju - rekao je Marko.
Anđelo je danas rekao da sam ja cinkara koja je prodala svog druga, a ti znaš da ja nikada nisam cinkarila tog druga - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam priču koju mi je rekla Matora, znam i priču koju mi je rekla Tamara. Ja sam zato molio sve da to ne pričaju. Celokupna priča se vrti na način jer nio do kraja ne sme da ispriča šta se desilo. To se dešava jer Matora ne sme da priča, ali zbog toga što neko drži Matoru na udici zbog novca, ja ne želim da ispaštam. Celokupne te priče sa Mateom i teorijom zavere o Anđelu su priče sa kojima ja nemam veze. Oni se svi pljuju međusobnu i druže zbog novca. Mene droge, narkotici i ostale stvari ne zanimaju - rekao je Marko.
Kada ja pričam neke stvari ja ispadam dru*ara, a kada Anita priča neke stvari o meni to nije cinkanje. Kako Marko ćuti za mene, a brani Anitu? - upitala je Matora.
Ja nju nisam optužio nego Aneli. Šta ja treba da potvrdim? Za Ivana sam potvrdio. Kada je Aneli skakala, ja sam rekao to se već zna - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene ako slušate od poečtka pričam ja sumnjam u anđelov ulazak, isključivo mislim zbog tih stvari. Mislim da Marko savetuje Anđela, zgadi mi se kad vidim da savetuje i Anitu - rekla je Matora.
To što pričaš moraš da rešiš sa Tamarom Marić, mene boli ku*ac o vašim svađama. Ne svaljuj na mene - rekao je Đedović.
Baš si mi učinio dobro što si rekao, da bi izvukao svoju gu*icu uvalio si mene - rekla je Matora.
Ja pričam istinu - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je jedina osoba koja zna sve ove stvari, pravite me budalom. Nisam rekla da on prenosi, ali čudno jeda Marko jedini zna sve stvari - rekla je Matora.
Danima se isto dešava, da ona mene indirektno potcenjuje - rekao je Đedović.
Ja ćutim jer je tebi preče da izvadiš svoje du*e, a tvoj najbolji drug da ispadne dobar - rekla je Matora.
Ne nego ću ja da ćutim da ćutim da bi ti odbranila svoju drugaricu - rekao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.