AKTUELNO

Takmičar se odgovorno pripremao za radio-emisiju koja svake nedelje sve više privlači pažnju gledalaca televizije Pink.

Voditelji radija Amnezija, Milan Milošević, Bora Santana i Bane Čolak, iz nedelje u nedelju u svojoj emisji u sklopu "Radija Amenzija" imaju sve više zanimljivosti koje se tiču svih zadrugara, a celokupna realizacija oslanja se na događaje koji su u prethodnih nekoliko dana ostavili veliki utisak na sve gledaoce koji pomno prate najgledaniji rijaliti program svih vremena, "Zadrugu".

Foto: Printscreen Youtube

Milan je do sada svojim humorom nebrojeno mnogo puta nasmejao širi auditorijum, a za naredno uključenje pripremio je nešto specijalno za sve takmičare. Iako će većinu šaljivih pesama predstaviti u vreme kada radio-emisija može da počne, on je Tanji Jovićević otkrio samo jedan mali deo onoga u šta veruje da će sve gledaoce obradovati.

Šest meseci u Beloj smo kući, nagađamo ko će prvi pući. Da li parovi ili individualci, da li stvarni rijaliti znanci. Nagrade na zavidnom nivou, sijaju škode na gradskom platou. Za stolom se svakim danom laže, glavni problem stalno se odlaže. Ko je koga i ko je o kome, šest meseci se priča o tome. Higijena u zavidnom stanju, prljavština na celom imanju. Krave riču, a koze se jare, svima samo u glavama pare. Budžet dođe, ponedeljkom gori, a frižider niko ne otvori. Prazan čami tako mesecima, a pod krevetom svako hranu ima. Pisma stižu opomene šalju, svi se lažu kao za medalju. Iza leđa jedni druge pljuju, pa četvrtkom na klipu se čuju - pročitao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Tanja je bila oduševljena pesmicom koju je Milan osmislio, a onda je inspirisan pohvalama nastavio da čita i ostalim ukućanima šta je to što treba da očekuju kada emitovanje počne.

Nesumnjivo je zagolicao maštu mnogima, a šta je još zanimljivo napisao samo za svoje cimere pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

K. Ristić

#Tanja Jovićević

'