AKTUELNO

Ovo je pravo stanje njihovog odnosa!

Voditelj Milan Milošević tokom emisije "Pretres nedelje" pokrenuo je temu o krahu prijateljstva Marka Đedovića i Jovane Tomić Matore. Njih dvoje su jedno drugom sasuli sve u lice i pred svima pokazali pravo stanje njihovom druženja.

Meni je Matora dala za pravo da se ovako ponašam jer sam posle "Zadruge 4" ispao najgori zbog Sanje Stanković. Toliko sam se svađao i vređao, jer je bila sa Matorom, pa sa Anđelom, a onda su se svi izmirili - govorio je Marko.
Ne, meni je samo rekla da mi je lepa devojka i zamerila mi je što sam pričala sa Majom. Nikad nismo bile u svađi - dodala je Tomićeva.
Matora je ovde da joj je Sanja mami čestitala Božić i izjavila saučešće. Ja se sa Sanjom ni ne pozdravljam, kad je vidim ja bih nju pljunuo. Ja sam se sa njom svađap, cela kuća je ćutala i sve i svašta sam joj rekao - nastavio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Predstavljaš kao da sam te izdala. Posle dve godine smo rešile to, rekla da ima dečka i pokazala sliku. Srela sam je i jednom mi je zamerila što sam pričala sa Majom i ironično rekla da mi je lepa devojka. Što ne zameraš Anđelu i on je dobar sa njom? - dodala je Matora.
Kod Matore je relativna stvar sa kim raskida i sa kim je. Ja sam se svađao zbog tebe, cela kuća je skalala i branila ovde Sanju - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgleda kao da hoćeš da opravdaš ovo sa Anitom preko Sanje. Ja neću da imam zadršku prema tebi ako se ti budeš družio sa Anitom. Ovo je išlo postepeno, Marko se distancira i nije se mešao, a poslednjih mesec i po dana je evidentno da ne pričamo. Mene pogađa, a prećutim jer neću da budem kao Nenad, ako je sve istina kako kažu za prijatelje napolju onda to znači da sam ja izigrala od strane prijatelja napolju. Ako je istina šta kaže Anita to znači da me je olajavala i prikupljala infomracije, a Marko zna da nisam kriva. Sve više mislim, pogotovo otkako Anita iznosi detalje, da kad je bila sa mnom u odnosu da je išla kod mojih drugara, a sad pričaju kako nisam dobra. Sve to meni smrdi - poručila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde može da se ljuti, a napolju samo može da joj bude krivo - poručio je kratko Marko.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.