AKTUELNO

Haos!

Učesnici biraju tri osobe za koje smatraju da imaju najviše nama. Naredna je svoj stav iskazala Danka Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Majčica je jako lenj. Kad ga nešto zamolim. Jovana Cvijanović previše priča, a Matora voli da popije - rekla je Danka.
Aneli je lažov i manipulator. Sneža je na drugom mestu. Pokazala je da nema poštovanja prema Darjanu s kojim je bila, jer ga navodi ovde dok sahranjuje oca. Na trećem mestu je Ivan, koji ima potrebu da dobacuje dok se svađam sa drugim ljudima - istakla je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba je Maja Marinković. Ne silazi mi sa kičme, ne znam kako sam ja uvek koleteralna šteta. Stalno me proziva, nema šta mi nije uradila. Zla je, pokvarena i pakosna. Pokazala je ko je i šta je. Ona je jedan pravi cinkaroš. Ša je na drugom mestu. Omalovažavao je svoje bivše žene, varao ih je kako je stigao. Morao je da kaže da je imao se*s s Mionom kako bi se dokazao. Svi znamo kakav je on i koliko je zao. Pravio odron i ološ od čovek. Na trećem mestu je Ivan Marinković, koji mi je užasne stvari izgovarao. Mislio sam Milenu da navedem, koja ovde demonstrira ovde neku silu. Ti si jedno đubre - istakao je Uroš.
Đubre jedno s ušivenim č*arom. Pričaj malo o doktorima koji su ti razvaljivali du*e - dodala je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš voli kad ga neko vređa i ponižava, kad je neko dobar prema njemu on to ne ceni. Užasan je u svakom smislu, nema svoje mišljenje. Druga osoba je Miljana, koja vređa svakog. Snežana je treće mesto, nije izjavila Darjanu saučešće, a bila je sa njim - istakla je Anđela.
Ivan je na prvom mestu, žao mi je što moram da ga navedem, jer je otac mog deteta. Hvala Bogu da nam je sin najdivniji mogući, kad mu već otac ne valja. Ivan je monstum u svakom smislu te reči. Gde je Ivan, tu je i Jelena. Od nje nema veće nasilnice, videli smo šta je Žani uradila danas. Ona je s čovekom koji ima hiljadu mana, a sebi daje za pravo da vređa ljude. Bojana je na trećem mestu, devojka koja najstrašnije govori o Anđelinoj porodici. Ne mogu da verujem šta je sve u stanju da govori. Ne mogu da izostavim ni Anđelu, koja zbog nekakve ljubavi govori sve najgore o Bojani. Bebica je naravno tu, izmišljao je da viđa svoju decu, a zapravo je sve lagao. Bio je u stanju da baci poklone za njegovu decu. On smatra da ne mora da voli decu, jer ne voli ni svoju bivšu ženu. Ko nije dobar sa svojom decom, ne može nikoga da voli - kazala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.