AKTUELNO

Danas ne štedi nikoga!

U toku je 'Podela budžeta', ovonedeljni vođa je Anita Stanojlović, a sada je dodelila budžet Ivanu Marinkoviću i Jeleni Marinković.

Sve sam rekla o tebi, mislim da si loš čovek i katastrofa otac. Koristio si dete zarad rijalitija, nisi čestitao svom detetu rođendan. Jelena ne može da bude bolja od tebe čim je prihvatila tebe, ne znam kako može da pravi decu sa tobom. Ja ne bih mogla da budem sa tobom, jako loše mišljenje imam o vama - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Žao mi je što si dobila oca u vidu rijalitija i što si dobila kuma, mislim da si jedna divna majka, da si osoba koja je pokazala puno kvaliteta. Ja smatram da je svaki relevantan učesnik dostojan odgovora, nadam se da ćeš u vidu klipova potkrepiti svoju podelu. Nadam se da ćeš mi reći da sam dobar čovek u budućnosti. Ovo što sam uspeo da čujem mislim da nisi osoba koja ima pravo bilo kome da kaže kada je roditeljski instikt u pitanju - rekao je Ivan.
Ti ne znaš da je tvoja žena plakala i pričala nekome da se plaši da ima decu sa tobom - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

To je Đedović izmislio sada, izrnuo je moje reči - rekla je Jelena.
Ljudi mogu da kažu kakava ti je podela, ovo je užas. Volela bih da se tvoja bajka završi srećnim krajem, - rekao je Ivan.
Ne možeš da se odiš time šta bi bilo kad bi bilo. Možeš da mi kažeš da sam loša ili ovakva ili onakva, ali ovo ne prihvatam - rekla je Jelena.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.