AKTUELNO

Jedan sasvim neobičan razgovor sa ukućaninom koji neretko priča o ostalim zadrugarima.

U noći koja je bila sve napetija zbog nominovanih takmičara, voditelj Ognjen Amidžić posetio je Belu kuću kako bi dodatno porazgovarao sa ukućanima o celokupnoj situaciji koja je obeležila prethodnu nedelju.

Razgovor sa Markom Miljkovićem bio je zanimljiv, naročito zbog toga što on retko ulazi u kofnlikte sa takmičarima, ali je o njima imao i te kako šta zanimljivo da ispriča.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Spekulisalo se da su njegovi pogledi sve češće uprti ka Kristini Kockar, a on je o njoj povrh svega dao svoje iskreno mišljenje.

Ona je previše slobodna devojka. Nije mi jasno kako neko može da prdi i da joj to bude super. BIla je sarkastična u početku i to mnogo, ali sada je sve okej. Njoj fale maniri, ne sviđa mi se ona - rekao je Marko

Foto: RTV Pink

Iako je potvrdio da mu se Kija ne sviđa zbog ponašanja i svega ostalog što je vezano za nju, on je iznenadio širu javnost kada je priznao da i te kako postoji osoba koja mu se mnogo sviđa, ali ona nije učesnica Zadruge, već voditeljka tv Pink Katarina Nikolić.

Ja ne znam da li ste vi mene shvatili ozbiljno, ali meni se Katarina voditeljka mnogo sviđa. Ne znam kakva je, ali ona mi je baš slatka i simpatična, ja se retko kad šalim, tako da sam zaista bio ozbiljan - rekao je Marko.

K.R.

#Kristina Kockar

#Marko Miljković

'