AKTUELNO

Tomićeva obelodanila sve što joj leži na duši!

Tokom emisije "Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Jovanu Tomić Matoru u "Šiša baru" kako bi porazgovarali o sukobima koje je imala sa Anitom Stanojlović i Anđelom Rankovićem.

Na samom početku pričala je o glasinama da je preko Bojane Pavlović namestila priču da je Anđelo zaljubljen u Marka Đedovića.

Nikad to nisam rekla. Danas sam pričala sa Markom, nakon čega sam pričala sa Bojanom, koja je rekla da je to njeno mišljenje i da je to sama zaključila. Ja sam sa Anđelom imala svađu još u sezoni jedan, a nikad nisam komentarisala za tu priču i začudila sam se da Bojana ima takvo mišljenje. Lejdi mi je isto rekla da ima takvo mišljenje kao ona, a ja to ne mogu da zabranim. Đedović se više druži sa anđelom, očigledno mu više prija nego ja. Marko mi nedostaje kao drug, nije mi normalno da Anita ode kod njega. Milena nije dobro i osetim da je nervozna, ali ja već dva meseca nemam sa kim da podelim šta i da vidim da li nešto grešim. Moj odnos prema Marku se nije promenio, ali ja ne mogu da se namećem, kad on stvarno ne provodi vreme sa mnom. Za Anđela mi je normalno, ali bih lagala kad bih rekla za Anitu. Primećujem da to nije poštovanje kao Anđelova devojka. Ja Marka poznajem 15 godina, ovde ga razumem i on je došao nezavisno od mene ovde - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Čuo sam da si ga optužila da je bio upućen za Mateu? - upitao je Darko Tanasijević.
Ne, to je Milena i tu sam se razočarala u nju. Sa Markom sam pričala sve što me zanima, nisam pričala za njega, nego ljude spolja. Meni bi smetalo kad bi se napolju družio sa Anitom. Lakše mi je da pričam kako mislim, a ne što sam se plašila kako će da se protumači. Ovo je moj život, šta ja imam od naroda i moje podrške? Mene je ovo naučilo da neke stvari ne mogu da se isprave. Svako ko je imao deo učinka, ovo mi je najteži period života, svako ko me je gledao kako sam se osećala mi neće biti prijatelj. Treba da gledam da mi neko radi o glavi? - nastavila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Marko rekao da ga ne zanima da ga uslovljavam, ali ja ne mogu da pređem preko toga. Je l' treba lažno da se družim? Rekao je da neće sa mnom da priča, sve situacije koje mene muče vezane su za Anđela, a onda čujem da savetuje Anitu. Nije mi norlalno da moj drug koji je sa mnom prošao pakao savetuje Anitu. Moje mišljenje je da Marko o Aniti ne može da ima lepo mišljenje. Anita nije iskrena i ljubomorna je na Marka, tako je i meni bilo, za svakog ko je imao bliži odnos jer je ona posesivna i hoće partnera za sebe 24 sata - nastavila je Tomićeva.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.