AKTUELNO

Napeto!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Bojani Pavlović kako bri prokomentarisala ovonedeljne potrčke Maju Marinković i Anđela rankovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja počinjem od dama, zbog toga ću da krenem od Anđela ili Anđelke. Ti si osoba koja je ovde išla redom i pljuvala ljude. Govori ljudina da ne rade neke stvari, a on i h prvi radi. Ti si mamin sin živiš lažno jer želiš da budeš bolji od nekoga. Pun si kompleksa, vređaš žene, a za muškarce nemaš mu*a. Ti si jedna velika gnjida, veliko smeće. Nemaš nikakvu vrednost. Labilna si ličnost i nikakav muškarac. Mislim da si zaljubljen u Đedovića. Više vremena provodiš sa njim, nego sa Anitom. Najveća si pi*ka ovde. Svaki put ću da ti spomenem da ne nosiš prezime svog oca kad vređaš tuđe porodice - rekla je Bojana, pa se osvrnula na Maju:
Maja je mnogo para uložila u svoj izgled. Smatram da je mnogi žele samo zbog toga, a ne nekih njenih osobina. Ona je jako ljubazna prema svima. Veće muško od većine muškaraca ovde. Jako je otresita, ali ume i da bude neiskrtena. Izdala si Stanislava, jer sam uverena da ti kao osoba koja je par godina u rijalitiju znaš gde su kamere. Provocirala si Aneli i Janjuša, to je činjenica, ali to ne moraš da priznaš. Ostavljam Maju, naravno - istakla je Bojana.
Meni je drago kad neko ko je monstrum poput Bojane mene ovako komentariše. Drago mi je jer nemamo isto mišljenje. Sve i da sam jedini na svetu koji ne misli isto kao takvi kao ti, ostao bih pri svom stavu, a ne da živim nekakvim raskalašnim životom, kakav ti vodiš - kazao je Anđelo.
Što se tiče ove budalaštine koju je Bojana izreka, očekivano je bilo da će lupiti takvu gluost. Od našeg druženja se ovde prave nekakve priče, što je sramotno, iznad svega - kazao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.