AKTUELNO

Marinkovićeva ne može da se pomiri sa raskidom!

Maja Marinković nakon sati razgovora sa cimerima o Stanislavu Krofaku otvorila je dušu Lazaru Čoliću Zoli i ispričala sve što je muči nakon što su raskinuli.

Možda ja nisam rođena, možda mi je suđeno da budem sama... Imaš takve ljude - rekla je Maja.
Ti sad da imaš dete, bolelo bi te da ne kažem šta za neke stvari i bilo bi ti drugačije, Pričao sam ja sa njim o tome, stvarno tako mislim. On je ostvaren kao otac, da li će naći ženu ili ne, ponovo se oženiti - pričao je Zola.
Njemu ne treba devojka kao što sam ja, nego neka koja nije imućna, koju će moći da fascinira i neće da ga zove na video-poziv i pita ko sedi tu... Nisam ja ta, džaba. Ja nisam osoba koja bih prevarila, ja sam volela jednog čoveka i ne bih ga prevarila, sve da me staviš u sobu. Sve je otišlo njegovom hladnoćom nakon pisma - objašnjavala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

On razmišlja kako ćerka gleda na to, možda kad tebe vidi razmišlja kako nanosiš bol njegovog porodici. On sam kaže da si ga ukanalila. Bilo je jadno i mizerno da kažeš j*balite ste se tamo, a trebao ne on da kaže, a ti da ćutiš - pričao je Čolić.
Nisam ja kriva, to je jače od mene. On da je bio prema meni kao prvih mesec dana ne bih nikad nešto prva uradila. Bio je hladan, šta god sam zamerila ne postoji kompromis sa njim - nastavila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.