AKTUELNO

Ne zna kako da popravi odnos sa njim!

Maja Marinković okupila je oko sebe cimere, Stefani Grujić, Lepog Miću i Lazara Čolića Zolu, kako bi sa njima pričala o problemima koje ima sa Stanislavom Krofakom i našla rešenje da se njih dvoje pomire. 

On je meni pričao kako bi sa mnom ozbiljno, da živi sa mnom - rekla je Maja.
Ti si svoj najveći problem, tebi pomoći nema... Čim se ostali bez s*ksa vaša veza se poremetila. kad počnem da pričam, on kaže da njega to ne interesuje. On ne kaže uvek šta misli, znba ko mu odgovara, a ko ne i ima pravo na to. Ja tu ne mogu da radim ništa. Divim se vašim budalaštinama - govorio je Mića.
Šta ja sad da radim? Rekao je da budem normalna mesec dana, pa ćemo napolju da pričamo. On bi napolju verovatno... - dodala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je dobio pismo ostao je sa tobom i rekao da neće niko da vidi s*ks, u prevodu ne može bez toga. Što nije rekao da te voli i da će da ostane sa tobom? Ti si znala da se zna za kamere... - nastavio je Lepi Mića.
Mislila sam da nećemo da imamo probleme, svidela mi se pažnja - nastavila je Maja.
Majo, ti da si se zaljubila ti bi tamo visila, tebi je proradio kompleks - poručioi je Lepi Mića, a ona se smejala i zamolila ga da pokuša da ispegla situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.