AKTUELNO

Milena razvezala jezik!

Veliki šef zadao je učesnicimna "Elite" novi zadatak, a danas su morali da navode tri osobe koje najviše poštovanja pokazuju prema drugim osobama. 

Ivan, Jelena, Lepi Mića i Maja - rekla je Stefani.
Terza ovde pomaže svima, nikad mi nije ružnu reč rekao. Drugo mesto Gačića, a treće Stefani - dodala je Danka.
Stanislav, niikad me nije uvredio i imamo vrhunski odnos. Drugo mesto Matora, poštujemo se jako dobro. Treće mesto Kačavenda, Mića i Janjuš - rekao je Luka Majčica.
Nisam te naveo, sad sam video da nisi sujetan - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi žive kod kuće, pa se posvađaju, a ne mi ovde. Ja mogu da navedem baš dosta ljudi, a navešću Uroša Rajačića, Ivana, Jelenu, Janjuša, Bojana i Anđela, Milica, Lejdi - rekao je Darjan.
Marko Đedović, Matora i Žana. Što se tiče poštovanja ukućana volela bih da napomenem ljude, moram da navedem Pabla jer nikad od njega nisam čula ružnu reč za nekog ukužana. Stefani moram da navedem koja jako uvažava, ona je jedna top devojka i nadam se da ćeš opet da budeš ovde i pokažeš se. Nemanja nikad ne kaže da ne može i neće, uvek je tu da svima pomogne. Tera takođe, nemam šta mnogo da pričam. Danas sam sa Markom rekla da mislm da nikad nije bilo više smrtnih slučajeva... Moram da navedem sve nas koji ste jedva dočekali da nas napenalite, a nikad niste razmišljali šta biste vi uradili. Niste imali ni poštovanja 40 dana. Čula sam da je Miljana brijala glavu jer je saznala da joj je neko bolestan, a onda prebacivala da sam to pokušavala da iskoristim. Ona me je provocirala i ismevala, dala mi je savet da se diskvalifikujem, a svoj povratak je opravdala kad su joj roditelji bili bolesni - poručila je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.