AKTUELNO

Majka joj je rekla da više ne vređa Mikija, i da misli da joj je Maca ukrala hranu.

Nakon Lune Đogani, koja se čula preko video-poziva sa svojom majkom Anabelom Atijas, u kontakt ovim putem sa svojim članovima porodice nakon razgovora sa Drvetom mudrosti i plaćenog poziva stupila je i Miljana Kulić, koja se vodila razgovor sa svojom mamom Marijom.

Foto: RTV Pink

Slušaj da ti kažem, prestani više sa tim tvojim glupostima i tim snovima Miljana! Koliko ja razmišljam o tebi, toliko ti mene brineš! Šta je sa tim snovima, sa tim crnim mislima?! Od kada se to javlja kod tebe? Ti znaš da smo mi mladi i zdravi ljudi, šta tebi pada na pamet, kakav sanduk? Ja te slušam šta pričaš! - govorila je Marija Kulić.

Foto: RTV Pink

Miko, ti si potpuno zdrava, nemoj da ti padaju na pamet takve gluposti! Budi vesela, zabavna, tvoji pregledi pesme Brazil koju si pevala na Zadrugoviziji su najbrojniji na internetu. Oduševila si nas! Svi smo se smejali! Navijali za tebe i bila si super! Tako se pokaži, budi zabavna ljudima! Nemoj da brineš svoje fanove, da te voli ovo ili ono! Nema šta da te boli! - nastavila je Miljanina majka.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

U toku razgovora sa ćerkom, Marija Kulić rasplakala se, a kroz suze je rekla naslednici da vodi računa o zdravlju. Dok se šetao po dvorištu, u govornicu je ušao i Miki Đuričić. Marija Kulić rekla je Miljani da više nikada ne vreša Mikija, kao što je to uradila jutros.

Foto: RTV Pink

Miljana, ne mogu da spavam ujutru, počinješ da praviš probleme od pet sati! Naspavaš se preko dana i noću luduješ! Slušaj da ti kažem, da se više nije ponovilo da uvrediš Mikija Đuričića! Čovek je tu uvek bio za tebe iz poštovanja prema tati. Maca ti krade stvari! Ta Maca koju voliš i braniš! Ona je ostala tu, dok si ti pevala na Zadrugoviziji. Miljana, nije mi žao, posluži Mikija! - govorila je Miljana Kulić i dodala:

Foto: RTV Pink

Uvek je bio tu za tebe! Da više nikada nisam čula da ga uvrediš! I puno ga pozdravi od mene i tate! Da li si normalna dete više?! Prepadaš me u pet sati ujutru! - izjavila je majka Miljane Kulić.

Foto: RTV Pink

Mama, dete je muškog pola! - u jednom trenutku izjavila je Miljana.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nakon razgovra sa mamom, Miljana se rasplakala, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Miljana Kulić

'