AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija 'Pitanja novinara', novinar portala Red, Joca Novinar porazgovarao je sa Lejdi Di koja je i dalje tvrdila da nema emocije prema Nikoli Lakiću.

Ja i Lakić se družimo već 9 mesevi, ništa se nije promenilo već skoro 9 meseci, ništa se nije desilo i neće - rekla je Lejdi

Foto: TV Pink Printscreen

Lejdi ti si mnogim devojkama držala ovde predavanja o moralu, a sada ti se rijaliti svodio na obitavanje oko oženjenog čoveka - rekao je Joca.
I ja znam da on mene ne gleda na taj način i on zna da ja ne gledam u njega na taj način. Ja mislim da on i njegova supruga imaju jedno u drugo sto posto poverenja. Pritom ne gledamo se na taj način i nemam razlog uopšte da brinem - rekla je Lejdi.
Jel ti nije glupo kad se nakon svih priča koje su se šuškale u kući ti izajviš da jedva čekaš da upoznaš Coku. Ispada kao da joj se smeješ u lice - rekao je Joca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ja bih mogla s njom normalno da komuniciram kada izađe jer sam iskrena u ovom odnosu, bilo šta da uradim u životu ja bih priznala - rekla je Lejdi.
Za svih sedam sezona rijalitija koji su radili kao vi su se tako vadili - rekao je Joca.
Ovo će očigledno biti izuzetak - rekla je Lejdi.
Opet ona ne kapira suštinu. Nije problem odnos njih dvoje nego kako se oseća Lakićeva žena - rekao je Joca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da imaju sto posto poverenja i uopšte ne smatram da ona ima razlog da bi se ona osećala loše - rekla je Lejdi.
Lejdi ko je lud da to prizna kao što ti kažeš - rekao je Joca.
Ja očigledno jesam - rekla je Lejdi.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.