AKTUELNO

Postala je svesna sebe!

U toku je emisija 'Pitanja novinara', voditelj i novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević porazgovarao je sa Majom Marinković o njenom odnosu sa Stanislavom Krofakom.

Majo rekla si da misliš da te Stanislav tipovao? Da li stojiš i dalje iza toga? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene niko nije terao da ulazim u odnos sa njim. Smatram da me tipovao, ako se vratim na neke stvari i gledam dublje ono što je Miona pričala da je pravio sam svoje fan page stranice, da se hvalio kako je sa Mionom Zadruge, onda da li da uđe u Zadruge ili ne. Meni to daje za pravo da pomislim da sam tipovana. Da je bio sa bilo kojom drugom devojkom to ne bi imalo težinu. Ja sam Mionina bivša drugarica, a i Maja je Maja. Možda je hteo da izazove i njenu reakciju međutim nije bila neka reakcija. On je mene dobio u najboljem izdanju - rekla je Maja,
Majo optužio te da si htela samo se*s sa njim i da ne možeš da izdržoš bez toga? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Normalno je da se dvoje ljudi privlače i da imaju se*s u odnosu. Jesu bili problem odnosi, ali njega je to pismo prevrnulo, tako da ne znam više šta da kažem - rekla je Maja.
Koliko ti je ponižavajuće da on kaže da ga je blam da te upozna sa prijateljima? - upitao je Darko.
To govori o njemu, ja nemam više želju ni da pričam. Nekako sam presekla, malo mi je bilo teško jer sam ja ušla u to iskreno, a na kraju krajeva svako govori o sebi - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel se kaješ što si ga štitila, lagala i poturala svoja leđa? - upitao je Darko.
Ne kajem se, ali ja sam njega idealizovala. Nije takav kakvog sam ga ja zamislila, neko je ko je samoživ i to je to - rekla je Maja.
Ako si svesna da je takav zašto želiš da budeš sa njim i dalje? - upitao je Darko.
Ja sam se iskreno zaljubila, i eto bilo mi je krivo. Smeta mi što sa mnom sa kojom si bio dva meseca sam ti kao uradila najlošije u životu i vređaš me, a nekog sa kim si živeo i hteo budućnost nju brani. Meni je van svake pameti - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto misliš da on želi da bude s tobom napolju, a ne samo da popije kafu? - upitao je Darko.
Ma kakva kafa, nema potrebe za tim. Zaboravila sam ja ko sam - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.