AKTUELNO

Haos!

Anita Stanojlović otkrila je da li se plaši da Matora ne iznese neke informacije iz njenog telefona, Janjuš ponovo skočio na Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li smatraš da je Matora zlo? -pitao je Darko.
Jeste najveće moguće i to govorim uvek, čim se ona koristi mojom patnjom znaći da je zlo -rekla je Anita.
Zbog čega Matora ne želi da ti vrati telefon? -pitao je Darko.
Ne znam, meni telefon ni ne treba, nemam šta da krijem, sve poruke sa majkom su izbrisane, ali tu imam mnogo uspomena.. Ona je spremna na sve i bukvalno da sve stavke iz mog telefona iznosi, to me ne bi zažudilo, ja ću je prijaviti u policiji jer je to krivično delo. Ona je pokušala da bude žrtva jer je videla da prevareni dobro prolaze ali se prevarila. Mene je Anđelo spasio najveće bede, skinuo mi je omču sa vrata -rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega je Matora sigurna da ćeš šutnuti Anitu? -pitao je Darko.
Ona iznosi teorije zavere, iz njene perspektive gleda tako na tuđe živote, to bi ona voella da se dogodi a sve što Anita i ja radimo ovde govori suprotno, ne bih se ja toliko borio za nju i za naš odnos. Ja uvek govorim da svi gledaju iz svoje percepcije, sve što ona priča je totalno nebitno, najveću validnost ima to šta vide naši najbliži i narod. Ona ne može da vodi računa o sopstvenom životu -rekao je Anđelo.
Serem ti se u tvoju vezu ovde, prodaješ ljudima mu*a za bubrege, ti si folirant i kurton jedan, mrš bre klošaru jedan, nabio si taj roleks
Za razliku od tebe bar imam stan, gde ćeš da ideš u etno selo da živiš, nemaš prebijene pare -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š