AKTUELNO

Tenzija rapidno raste!

U toku je emisija 'Pitanja novinara', voditelj i novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević porazgovarao je sa Jovanom Tomić Matorom o odnosu sa Anitom Tomić, ali i sukobu sa Anđelom Rankovićem.

Zbog čega si sa Anitinom majkom na razgovoru bila dobra, a sada, kad je otišla, pljuješ je i pričaš „velika majka koja je došla da pere svoju ćerku se us*ala od mene“? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je to apsolutna glupost, više mi je delovala iskreno nego taj stori. Sad kao razlog je razvod ili nije htela da me vređa. Da je to htela uradila bi kao za novu godinu. Ja kada sam uzrujana jako je lako da me pecneš, imala sam utisak da je došla da ispegla odnos - rekla je Matora.
Kako gledaš na Angelinina upozorenja da napolju ti nemaš prijatelje i da će ti sve biti jasno kada izađeš? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Razumem ja vređanja i to sve što sam pričala, ali da nije toga, ona nema uopšte loše mišljenje o meni. Što se tiče prijatelja došla je sa nekom namerom, htela je da me ponizi i da mi dokaže da nemam drugare. Mene neke stvari muče, ali ne mogu odavde ništa da uradim. Kada izađem, videću. Za razliku od svih sezona, ovo je jedan jedini rijaliti da sam naučila nešto. Više me niko ne zanima, ništa neću trpeti - rekla je Matora.
Ti si ranije tokom ove sezone čula da ti nemaš prijatelje napolju, sada te na istu stvar upozorila Anitina mama, da li to potvrđuje Anđelovu priču da nemaš prijatelje? - upitao je Darko

Foto: TV Pink Printscreen

U nekim trenutcima sam bila baš dobra nego sa Anitom. U nekim stvarima se nisam ogrešila, ne pada mi na pamet da se bilo kome pravdam, pozdravljam sve prijatelje i drugare i biću sa njima - rekla je Matora.
Zbog čega Aniti ne želiš da vratiš njen telefon? Da li želiš da upotrebiš njene podatke? - upitao je Darko.
Ja sam rekla da ću doći u Narod pita i doneti telefon da ona pokaže sve što želi. Ja sam rekla da ona telefon dobiti neće i to je tako. Aniti će trebati mnogo sapuna da se opere od svojih postupaka - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Što su oni beda na bedu? - upitala je Matora.
Pa jer su oni beda na bedu. Toliko moraš da budeš jadan da kada ih pogledaš koliko su nesrećni jer se trpe. Trpe se zarad rijalitija, imaju iste ciljeve. To što ljudi vide ljubav, ja to ne vidim. Kad god budem pevala tu pesmu, znajte da mislim na njih - rekla je Matora.
Da li misliš da će Anđelo šutnuti Anitu? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim, on je toliko proračunat, njemu sve ide u korist. On će kao sa Rešićkom da dođe na slikanje, pa čak će i na putovanje da odu zajedno - rekla je Matora.
Da li misliš da se njih dvoje takmiče? - upitao je Darko.
Ja ne mislim da se Anita ne takmiči, nego je ubeđena da će pobediti. Ne mogu da grešim dušu, nije Anita jedina - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ćemo oko kuma? Kome će biti tebi ili Aniti? - upitao je Darko.
Marko je moj kum i moj drug - rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.