AKTUELNO

Udarila kontru!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Večerašnja voditeljka je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da ozbiljno razdrma kavez ukućanima svojim intrigantnim pitanjima. Nenad Aleksić Ša otkrio je da će se jednimo pomiriti sa Mionom ako mu se ona izvini, ona mu odbrusila da je jednom raskid, raskid zauvek.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamisli šta je rekla da joj je drago što joj se prati instagram a šta je objavljeno na storiju, slika sa Stanislavom -rekao je Ša.
Nije na mom profilu nego majkinom -rekla je Miona.
Što lažeš sad, sve je rečeno juče, lažovu jedan -rekao je Ša.
Ja nisam imala pojma gde mi je ostao telefon, ostavila sam ga na recepciji i nisam znala da li se pojavila sestra ili su ga ostavili ovde. Zato mi je bilo top što ga ona ima kod sebe -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče je dobila potvrdnu reakciju da je okačeno to sve i ti si odma sebe vinula u nebesa. Juće je dobila informaciju za dron i volim te da je okačeno na instagram i onda sam ja smrad i smeće koji je priznao za se*s, meni je mene žao najviše do sad, nikad nije ustala da kaže da se produbljuje priča o našem odnosu. Izgledaš kao da ti klještima neko vadi reči iz usta, svi ovde znaju šta je istina -rekao je Ša.
Jel sam ja njega pravila nasilnikom, sram te bilo šta pričaš ovde, se*e bre ološ jedann -dodala je Miona.
Meni treba baba sad da se pita o odnosu i da iznosi takve neke reči o meni -dodao je Ša.
On treba da ode na razgovor i da pije neke lekove na biljnoj bazi. Treba da se sklonimo malo sa strane jedno dva dana i da se odmorimo, ja nikako nisam mogla da se odmorim od njega i kad se dogovorimo za tako neke stvari -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad mi se izvini onda možemo da razgovaramo, pre toga nikako -rekao je Ša.
Još me ostaviš i sad da ti se izvinjavam, jednom raskid i gotovo. Ja slagala ništa nisam tako da ne mogu da mu se izvinjavam. Ostao si pi*ka prema meni i druker eto toliko ću da ti kažem -rekla je Miona.
Jel ti voliš mene? -rekao je Ša.
Ne želim sad da pričam o tome, kao da je bitno kad smo već završili -dodala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š