AKTUELNO

Besna kao ris!

U toku je emisija 'Pitanja novinara', voditelj i novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević porazgovarao je sa Mionom Jovanović koja je progovorila o odnosu sa Ša.

Miona kada se povela priča o se*su tebe i Nenada rekla si da nije prikladno i da si možda mogla da izdržiš, ali da ti Ša nije ostavio prostor? Šta si mislila time? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislila sam da ne pričamo o tome dok ne bude bila neka situacija da nam puste klip, pa moramo. Da mi nije dozvolio prostor, ne znam na šta sam mislila. Nije me niko ni na šta prisiljavao - rekla je Miona.
Stalno zameraš Ša što priča o tvom dečku i govoriš da je on preopterećen, a onda on tebi kaže da sečeš priču. Ko je tu u pravu i ko priča o bivšem? - upitao je Darko.
On naravno, on je preopterećn i ne dozvoljava da se priča o bivšem niti o jednom muškarcu - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona da li se kaješ što si pričala Ša sve stvari iz odnosa sa Stanislavom? - upitao je Darko.
Ja sam bila opuštena u tom momentu i pričala mu sve od a do š, izletela sam se i nisam razmišljala o tim posledicama. Nisam znala da će bivši partner ući zbog toga - rekla je Miona.
Da li smatraš da je Ša preuveličao koliko je tebi loše bilo sa Stanislavom? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

On nije preuveličao, to je njegovo mišljenje. Meni nije bilo katastrofalno, ja sam živela sa njim, ali nije mi bilo savršeno nego korektno. Ša sigurno nije slušao lepe stvari, već ružne i onda se on samo za to uhvatio - rekla je Miona.
Kako ti nije bilo neprijatno i glupo da pričaš o se*su sa Stanislavom i na koji način je bilo, a s druge strane je ultrablamantno to što je Ša priznao da ste vi intimni? - upitao je Darko.
Ružno je što sam ja pričala te stvari, ali morala sam da mu dokažem da to nije probna veza, već ozbiljna. Ša je isto to rekao, ali je mene povredilo jer je znao koliko je meni to smetalo, izdao me na taj način, nije trebao da me kanali. Koliko god se mi voleli, on je mene ukanalio. Meni to nije normalno, meni je to sramotno. Ovo što je on izjavio i meni priredio je horor - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma kakav bre horor? Što si sa mnom u odnosu? Ono nije horor što se pričalo, a ovo je horor. Ja verujem da me voli i ima odnos sa mnom i to je horor. Što radiš to ako je horor? - upitao je Ša.
Meni jeste horor, to što sam dozvolila sebi je fuj. Meni je još gore od toga, što nemaju klipovi šta sam ja radila sa bivšim, a sa ovim priznanjem može neko da kopka i nađe naše klipove - rekla je Miona.
Miona spekulisalo se da je Ša pričao pojedinim ukućanima da ste imali se*s, čak je bio i onaj klip - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam verovala da je Đedoviću rekao, ali da jeste, tvrdim da je rekao Đedoviću. Đedović to nije skapirao i za to je lagao da nije nikome pričao - rekla je Miona.
Ša meni je Miona rekla da ti lažeš čak i kad se kuneš u brata - rekao je Darko.
Treba da je bude sramota - rekao je Ša.
Da li ti je narušeno poverenje u Ša? - upitao je Darko,

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, više nikada neću moći da mu pričam neke stvari. Ja nisam mogla da očekujem od njega, da sam znala da je ovako nikada ne bi ušla sa njim u odnos - rekla je Miona.
Da li misliš da ćeš proći isto kao Vanja i Tara? - upitao je Darko.
On će uvek sve izneti, više ružno ili manje - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako mi uskočiš još jednom u izlaganje biće sankcija - rekla je Miona.
Miona jel to znači da neće biti se*sa više - rekao je DArko.
Pa toga neće biti sigurno više - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.